Αυτή είναι η ιστορία της Ελίφ, ενός καλοσυνάτου μικρού κοριτσιού, που γίνεται πιόνι στις αντιπαλότητες της ισχυρής οικογένειας Εμιρόγλου. Το σίριαλ προβάλλεται στις 17:30 στο Star.

Στον 5ο Κύκλο η Ελίφ έχει ενωθεί ξανά με τη μητέρα της και προσπαθούν να επιβιώσουν και να ξεπεράσουν τις τραυματικές εμπειρίες του παρελθόντος,

Σημερινό επεισόδιο 26/1

Όλοι είναι λυπημένοι και αναστατωμένοι από την παγίδα, που έχουν στήσει στον Κερέμ. Η Ματσιντέ είναι απαρηγόρητη και η Χουμεϊρά προσπαθεί να τη στηρίξει ψυχολογικά. Η Κιγιμέτ είναι ευχαριστημένη με την άσχημη κατάσταση, που έχει δημιουργήσει. Ο Μαχίρ πάλι δεν αισθάνεται τόσο άνετα, όπως η μητέρα του, καθώς πιστεύει πως αυτή τη φορά το παράκαναν. Η σωτηρία του Κερέμ εξαρτάται από την εύρεση αθωωτικών στοιχείων. Μέχρι να γίνει αυτό όμως, δεν υπάρχει τρόπος να βγει από τη φυλακή. Η Μπιρτσέ, ο Ακίν και η Φιλίζ, είναι σίγουροι ότι ο Kερέμ δεν είναι ένοχος. Η Φιλίζ λέει ότι υποψιάζεται τη Ράνα αλλά ο Ακίν θυμάται τη συζήτηση, που είχε με τον Μαχίρ. Ωστόσο, δεν λέει τίποτα για αυτό… Δείτε εικόνες από τα επόμενα επεισόδια και διαβάστε τη συνέχεια των εξελίξεων παρακάτω:


Όλοι σοκαρισμένοι! Ο Κερέμ με χειροπέδες!

Ο Μαχίρ δίνει στην Ασλί μια δημόσια ανακοίνωση για να τη δημοσιεύσουν.

Το σκάνδαλο στην οικογένεια και την εταιρία Χακτανίρ, διαρρέει στον Τύπο. Η Κιγιμέτ και η Μελέκ διαφωνούν έντονα για το αν θα πρέπει να ενημερώσουν σχετικά τη Ματσιντέ. Τελικά αποφασίζουν να μην το κάνουν. Η Ματσιντέ μιλάει με τον Κερέμ, που βρίσκεται στη φυλακή. Η Ζουλιντέ μαθαίνει πως ο Εμιρχάν είναι άρρωστος. Πηγαίνει να τον δει και προσπαθεί να τον πείσει να επιστρέψει σπίτι μαζί της αλλά εκείνος δεν θέλει. Η Ζουλιντέ του λέει την αλήθεια σχετικά με τον πατέρα του. Ο Μαχίρ δίνει στην Ασλί μια δημόσια ανακοίνωση για να τη δημοσιεύσουν. Η Ράνα κανονίζει μια επείγουσα συνάντηση στην εταιρία και έρχεται σε σύγκρουση με τον Μαχίρ. Η Κιγιμέτ προσπαθεί να πει τα τελευταία νέα στη Ματσιντέ αλλά η Χουμεϊρά την εμποδίζει και την προειδοποιεί να κρατήσει το στόμα της κλειστό.