Δείτε σήμερα στο Star το νέο επεισόδιο της σειράς Ελίφ. Η Ασλί λέει στον Ακίν πως η Μπιρτσέ δέχτηκε την προσφορά της αλλά η Μπιρτσέ τους ακούει τυχαία και ανακαλύπτει πως ο Ακίν είχε σχέση με την πρόταση της Ασλί. Νιώθει πως αυτή η κίνηση την προσβάλει και λέει στην Ασλί πως τελικά άλλαξε γνώμη.

Η Κιγιμέτ προσπαθεί να τους πείσει όλους πως η Μελέκ προσπάθησε να τη σκοτώσει. Καθώς η Κιγιμέτ κατευθύνεται στο δωμάτιο της, η Ελίφ τη βλέπει να περπατάει άνετα, σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Η Ελίφ λέει στη Μελέκ πως η Κιγιμέτ περπατάει άρα θεραπεύτηκε. Η Μελέκ εξηγεί στην Ελίφ πως η Κιγιμέτ λέει απλά ψέματα.

Ο Σαφάκ πηγαίνει στο μαγαζί της Ζουλιντέ και της ζητάει να μιλήσουν. Συμφωνούν να συναντηθούν αργότερα σε ένα αγαπημένο τους μέρος. Η Μελέκ πηγαίνει στο δωμάτιο της Κιγιμέτ και προσπαθεί να μιλήσει μαζί της αλλά τσακώνονται. Στη συνέχεια συναντά στη σκάλα τη Χουμεϊρά και τη Ματσιντέ και τους λέει πως είναι αθώα. Η Χουμεϊρά την πιστεύει.

Η Ζουλιντέ συναντάει τον Σαφάκ, εκείνος της κάνει πρόταση γάμου και η Ζουλιντέ την αποδέχεται με χαρά. Ο Σαφάκ της λέει πως θα πάνε να το ανακοινώσουν στη μητέρα του και να πάρουν την ευχή της. Η Ζουλιντέ δεν αισθάνεται άνετα με αυτό. Ο Σαφάκ ενημερώνει τη μητέρα του και την Αλέβ πως το βράδυ θα έχουν καλεσμένο…