Αυτή είναι η ιστορία της Ελίφ, ενός καλοσυνάτου μικρού κοριτσιού, που γίνεται πιόνι στις αντιπαλότητες της ισχυρής οικογένειας Εμιρόγλου. Στον 5ο Κύκλο της σειράς του Star η Ελίφ έχει ενωθεί ξανά με τη μητέρα της και προσπαθούν να επιβιώσουν και να ξεπεράσουν τις τραυματικές εμπειρίες του παρελθόντος, αποφασισμένες να μην επιτρέψουν σε τίποτα και σε κανέναν να τις χωρίσει ξανά.

Μητέρα και κόρη θα συναντήσουν νέους φίλους αλλά θα βρεθούν αντιμέτωπες και με νέους εχθρούς, που θα κάνουν τη ζωή τους δύσκολη.

Η Ματσιντέ εξακολουθεί να επιθυμεί να δώσει τις μετοχές της εταιρίας, που ανήκαν στον Γιουσούφ στην Ελίφ ενώ η επανεμφάνιση της αποξενωμένης αδελφής της, της Κιγιμέτ, μετά από 30 ολόκληρα χρόνια απουσίας και σιωπής, θα αλλάξει τις ισορροπίες.

Η Ζουλιντέ ζητάει την ευχή του γιου της για να παντρευτεί τον Σαφάκ. Ο Εμιρχάν είναι πολύ χαρούμενος με τα νέα γιατί προσευχόταν να έρθει η μέρα, που θα γίνουν οικογένεια.

Ελίφ: Μεγάλη αγωνία για τον Σαφάκ

Ο Ακίν, η Ασλί, η Φιλίζ και η Μπιρτσέ συναντιούνται σε μια καφετέρια με σκοπό να πείσουν τη Μπιρτσέ να μείνει μαζί με την Ασλί. Η Μπιρτσέ δέχεται τελικά όταν ακούει την Ασλί να επιμένει πως θα την έκανε πολύ ευτυχισμένη η συγκατοίκησή τους. Ο Ακίν πηγαίνει να βοηθήσει την Μπιρτσέ να μαζέψει τα πράγματά της για να μετακομίσει.

Όλοι τη βοηθούν και με την καλύτερή τους διάθεση. Ο Κερέμ τους φέρνει το βράδυ φαγητό. Η Μελέκ βλέπει τα κατεστραμμένα χρώματα της Ελίφ και καταλαβαίνει πως η Κιγιμέτ το έκανε αν και η Ελίφ δεν της λέει λεπτομέρειες για το τι έγινε. Η Λεμάν και η Αλέβ ετοιμάζονται για τον άγνωστο καλεσμένο, που θα φέρει ο Σαφάκ. Πιστεύουν πως ο Σαφάκ θα κάνει πρόταση γάμου στην Αλέβ.

Δεν φαντάζονται την αλήθεια. Η Λεμάν και η Αλέβ ετοιμάζουν τα πιο ωραία φαγητά. Η Ζουλιντέ ετοιμάζεται μαζί με τον Εμιρχάν για να έρθει να τους πάρει ο Σαφάκ και έχει μεγάλη αγωνία γιατί θέλει την ευχή της Λεμάν αλλά ανησυχεί.

Η ώρα της αλήθειας φτάνει. Πώς θα αντιδράσει η Λεμάν στη νύφη που της φέρνει ο γιος της;