Η Φικρέτ επισκέπτεται τη Μελέκ στη φυλακή στη σειρά του STAR, Ελίφ.  ‘Εχει βρει κάποια στοιχεία που ίσως μπορούν να αποδείξουν την αθωότητά της. Τώρα, η Κιγιμέτ έχει γίνει ο βασικός ύποπτος. Ωστόσο, δεν μπορούν να βρουν το κίνητρο της Κιγιμέτ. Η Μελέκ προσπαθει να θυμηθεί τι συνέβη με την Κιγιμέτ για να βρει κάποια ένδειξη. Στο μεταξύ, η Κιγιμέτ πληρώνει τη Νεσρίν και τη Φιντάν για να κάνουν τη βρόμικη δουλειά.

Η Φικρέτ ενημερώνει την Κιγιμέτ ότι είναι ύποπτη για τα εγκλήματα για τα οποία κατηγορήθηκε η Μελέκ. Η Κιγιμέτ δεν μπορεί να κρατήσει την ψυχραιμία της και οι υποψίες της Φικρέτ επιβεβαιώνονται. Η Κιγιμέτ λέει στη Φιντάν να τραυματίσει τη Μελέκ. Ωστόσο, μία κρατούμενη ακούει τυχαία τη Φιντάν και τη Νεσρίν να καταστρώνουν τα ύπουλα σχέδιά τους και ενημερώνει τη Μελέκ.

Ελίφ: Η Ζουλιντέ λέει ψέματα!

Η Ζουλιντέ ρωτάει τον Εμιρχάν τι κάνουν με τον πατέρα του, όταν τον επισκέπτεται. Εκείνος της λέει ότι ο Τουφάν μιλάει για το χωριό του στη Σαμψούντα. Η Ζουλιντέ φοβάται πως ο Τουφάν κάτι σχεδιάζει. “Ετσι, αποφασίζει να ζητήσει εξηγήσεις από τον Τουφάν. Η Φικρέτ πηγαίνει να δει τη Μελέκ στη φυλακή και μαθαίνει για τα σχέδια της Φιντάν.

Ο Εμιρχάν και ο Τουφάν κατευθύνονται στη Σαμψούντα. 0 Εμιρχάν είναι πολύ ενθουσιασμένος, αλλά δεν ξέρει πως ο Τουφάν δεν έχει καμία πρόθεση να τον αφήσει τον επιστρέψει στη Ζουλι-ντέ. Το αυτοκίνητο χαλάει στο δρόμο. Εν τω μεταξύ, η Ζουλιντέ, ο Σαφάκ και η Λεμάν,ανακαλύπτουν ότι ο Εμιρχάν δεν είναι στο σπίτι.

Ο Σαφάκ τραυματίζεται σοβαρά. Η Ζουλιντέ και ο Εμιρχάν βρίσκονται στο νοσοκομείο και περιμένουν νέα. Ο Τουφάν εμφανίζεται και απειλεί τη Ζουλιντέ να μην πει στην αστυνομία πως αυτός τραυμάτισε τον Σαφάκ. Η Λεμάν καταλαβαίνει ότι η Ζουλιντέ λέει ψέματα στην αστυνομία και Θυμώνει επειδή πιστεύει ότι προστατεύει τον πρώην σύζυγό της. Η Κιγιμέτ ακούει κρυφά τον Μαχίρ να υπόσχεται στην Ελίφ ότι η Μελέκ θα βγει από τη φυλακή.