Δείτε τι λέει η Ελένη Καρακάση για τις αμοιβές στις Άγριες Μέλισσες.

Συνέντευξη στην εφημερίδα «On Time» και τη Σίσσυ Μενεγάτου έδωσε η Ελένη Καρακάση. Η γνωστή ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τις αμοιβές στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1.

Βρέθηκες με αυτό που λέμε… με μηδέν ευρώ στην τσέπη;

Πάρα πολλές φορές. Και κάτω από το μηδέν! Κι εννοώ χρεωμένη μέχρι το λαιμό σε πιστωτικές κάρτες.

Έχει γραφτεί ότι στη σειρά παίρνετε αρκετά υψηλές αμοιβές. Είναι έτσι;

Αυτό δεν ξέρω πώς γράφτηκε και πού στηρίχτηκε. Μιλάω πάντα για τον εαυτό μου. Εγώ έπαιρνα κάποια λεφτά την πρώτη χρονιά τα οποία δεν ήταν από τα καλύτερα χρήματα που έχω πάρει ποτέ. Μπορώ να πω ότι ήταν αρκετά χαμηλά.

Τη δεύτερη χρονιά αυτά τα λεφτά ανέβηκαν αισθητά, προς τιμήν του παραγωγού και του ΑΝΤ1 φυσικά. Κι η τρίτη χρονιά πήγε ακόμα καλύτερα. Όμως σε καμία περίπτωση αυτά τα χρήματα δεν είναι κάτι υπερβολικό. Θεωρώ ότι αυτά τα άρθρα είναι αναληθή.

 

Στο μεταξύ στα επόμενα επεισόδια  θα δούμε σημεία και τέρατα!

Άγριες Μέλισσες: Δευτέρα Του Πάσχα 25 Απριλίου

Η Ασφάλεια αναζητά τον Βαρουξή στο σπίτι της Ελένης, ενώ ο Λάμπρος με τον Ζάχο δέχονται μια απρόσμενη επίθεση που θα τους οδηγήσει κατευθείαν στον Θόδωρο Ξανθό. Το θέμα της συνεργασίας με τον Μελέτη απασχολεί τον Νικηφόρο, με τον Κωνσταντή να τον υποστηρίζει στο θέμα της δουλειάς. Την ίδια στιγμή, ο Θέμης αποκαλύπτει στον Δούκα το ραντεβού του με τη Μυρσίνη. Ο Δάκης «ψαρεύει» τον Νώντα για το παρελθόν του, ενώ όλο το χωριό ετοιμάζεται για το μεγάλο γύρισμα στην πλατεία. Ο Σταμάτης προσπαθεί να εξιλεωθεί απέναντι στη Βιολέτα, που του αποκαλύπτει ένα συμβάν από το παρελθόν. Ο Θόδωρος Ξανθός βάζει σ’ εφαρμογή το σχέδιό του για να πάρει την έκθεση από τον αδελφό του, ενώ η Δρόσω ζητάει να μάθει απ’ το Νικηφόρο τις προθέσεις του για την Ασημίνα.