Οι Άγριες Μέλισσες οδεύουν προς το τέλος του και κάθε μέρα βγαίνουν στην επιφάνεια και καινούρια στοιχεία για τη σειρά του ΑΝΤ1 που αγαπήθηκε πολύ! Σύμφωνα με πληροφορίες, το μεγάλο φινάλε των Άγριων μελισσών στον ΑΝΤΙ , μετά από τρία χρόνια επιτυχημένης πορείας, προγραμματίζεται για ταν Πέμπτη 7 Ιουλίου. Πρόκειται για διπλό επεισόδιο, συνολικής διαρκειας τριών ωρών, το οποίο εξετάστηκε να σπάσει σε δύο ημέρες, αλλά το πιθανότερο είναι να μεταδοθεί ενιαίο.

Στο μεταξύ ο Δούκας Σεβαστός, κατά κόσμο Λεωνίδας Κακούρης, αποκάλυψε πολλά μιλώντας στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον ALPHA

Συγκεκριμένα, ο αγαπημένος ηθοποιός αποκάλυψε:

«θα κλάψετε πολύ στα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες, ναι και έχει ξεκινήσει να διαφαίνεται αυτό εδώ και κάποιες εβδομάδες που ήρθαν τα σενάρια και διέρρευσαν στους τεχνικούς μας. Και είναι συγκινητικό όταν έρχονται οι τεχνικοί, που έχεις ζήσει μαζί τους πολύ δύσκολες στιγμές πίεσης και άγχους».

Σε ό,τι αφορά στον χαρακτήρα του είπε πως «περίμενα και γω με μεγάλη αγωνία πως θα τελειώσει αυτός ο ήρωας, ο Δούκας Σεβαστός και πραγματικά του έδωσαν μια ευκαιρία οι σεναριογράφοι να φτάσει σε ένα σημείο που να μπορεί να πει κανείς ότι τελικά αυτός ο άνθρωπος δεν άφησε πίσω του μόνο πόνο».

Όσο για το τέλος της σειράς, δήλωσε τα εξής:

«Στο φινάλε της σειράς δεν θα γίνουν σκοτωμοί για να… σκοτωθεί κόσμος. Άλλωστε δεν βασίστηκε ποτέ σε τέτοια κλισέ η σειρά. Μάλιστα οι «Άγριες Μέλισσες» δοκιμάστηκαν πάρα πολύ αυτά τα τρία χρόνια με την έννοια ότι ξεκίνησαν τον πρώτο χρόνο για να κλείσουν τον κύκλο τους, η επιτυχία ήταν πάρα πολύ μεγάλη οπότε συνεχίστηκαν τον δεύτερο χρόνο που έκαναν εξίσου πολύ μεγάλη – ίσως και μεγαλύτερη – επιτυχία και από κει και πέρα, εφόσον η διάθεση όλων ήταν να συνεχιστεί αυτή η ιστορία, το πρώτο που έγινε να ρωτήσουν οι υπεύθυνοι τους δημιουργούς. Στο αν οι ήρωες έτσι όπως είναι σε αυτή τη δεδομένη χρονική στιγμή, το μυαλό τους μάς έχει δώσει τόσο υπέροχες ατάκες» πρόσθεσε.