Δεν θα βαρεθούμε να το λέμε για τις Άγριες Μέλισσες. Είναι μία σειρά-σταθμός που κατάφερε να «ξυπνήσει» την ελληνική μυθοπλασία αλλά και την ελληνική τηλεόραση που είχε βυθιστεί στα σίριαλ άλλων χωρών λες και εμείς δεν έχουμε άξιους σεναριογράφους, σκηνοθέτες και παραγωγούς! Ο ΑΝΤ1 θα πρέπει να βρει επάξιο «αντικαταστάτη» για τη συγκεκριμένη σειρά προκειμένου να μη βυθιστεί! Τι πρόκειται όμως να γίνει στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

 

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 125 στις 6/6/2022

Ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή πρέπει να πάρουν μία δύσκολη απόφαση και να βρεθούν απέναντι σε όλο το χωριό, ενώ ο Δούκας διώχνει τον Ακύλα από το σπίτι του. Τρεις μήνες μετά… Ο καιρός περνάει στο Διαφάνι με τα έργα να καθυστερούν συνεχώς. Ο Λάμπρος περνάει επιτροπή για να πάρει τη θέση του πίσω, ενώ η Δρόσω ανησυχεί για την κατάσταση του Κωνσταντή.
Ο Ακύλας ιδρύει το δικό του κόμμα με μπροστάρη τον Λευτέρη. Ο Μπάμπης και η Κορίνα αποφασίζουν να φύγουν στην Κρήτη και η Πηνελόπη βρίσκει στο δρόμο της μία μάρτυρα που θα μπορούσε να την βοηθήσει.

 

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 126 στις 7/6/2022

Η εσκεμμένη καθυστέρηση που δημιουργούν ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή στα έργα του αεροδρόμιο δημιουργεί μεγάλες αντιδράσεις. Η Ελένη, ο Λάμπρος και η Ασημίνα ανακαλύπτουν τη μυστική έρευνα του Ζάχου και του Πέτρου, ενώ ο Μπάμπης με την Κορίνα εμμένουν στην απόφασή τους να μετακομίσουν στην Κρήτη παρά την άρνησή των δικών τους…
Όμως ένα αναπάντεχο γεγονός θα χαλάσει τα σχέδια τους. Η Πηνελόπη προσπαθεί να προσεγγίσει την Ασπασία χωρίς όμως αποτέλεσμα. Ο Νικηφόρος θα δεχτεί μία απρόσμενη επίσκεψη στη Πανδώρα, ενώ μία σύγκρουση στο καφενείο θα δοκιμάσει τη σχέση του Κωνσταντή με τη Δρόσω.

 

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 127 στις 8/6/2022
Ο Κωνσταντής δεν αντέχει το βάρος των τύψεων του κι επισκέπτεται τον Μελέτη, με σκοπό να βγάλει μέσα του όλα όσα τον απασχολούν. Η επιστροφή του Θόδωρου δίνει ελπίδα αλλά ο Κουρτέσης δεν θέλει να ρισκάρει.

Ο Μελέτης πιέζει την Ασπασία, αλλά εκείνη δεν είναι συνεργάσιμη. Ο Μπάμπης σε πανικό κρύβεται στο σπίτι του Άγγελου και προσπαθεί να πάρει πίσω την Κορίνα.
Ο Ακύλας είναι αποφασισμένος να κρατήσει την οικογένειά του φυλακισμένη παρά τις αντιδράσεις του. Ο Μελέτης έρχεται αντιμέτωπος με την Πηνελόπη για να σταματήσει το ψάξιμο.

 

Άγριες Μέλισσες Γ’ κύκλος επεισόδιο 128 στις 9/6/2022
Η απόπειρα του Μπάμπη, να κλέψει την Κορίνα, θα προκαλέσουν μεγάλες αναταράξεις, με τον πανικό να είναι διάχυτος. Η Πηνελόπη θα δεχτεί έναν ανέλπιστο σύμμαχο, στην προσπάθειά της να ρίξει φως στη δολοφονία του Γραμματικού, ενώ η κατάσταση του Κωνσταντή δείχνει να χειροτερεύει σκορπίζοντας ανησυχία στους γύρω του.

Η Μυρσίνη είναι κυριευμένη από πανικό. Ο Θόδωρος φέρνει στην Πανδώρα τον άνθρωπο που φέρεται να πούλησε εκρηκτικό μηχανισμό στον Ξανθό για την επίθεση εναντίον του Ζάχου. Ο Μελέτης είναι έτοιμος ν’ αποκαλύψει τα πάντα στην Πηνελόπη αλλά ένα τρυφερό τετ-α-τετ της, θα αλλάξει και πάλι τα δεδομένα.