Τα… τέρατα συμβαίνουν στις Άγριες Μέλισσες αφού όπως φαίνεται η σειρά του ΑΝΤ1 έχει αποφασίσει να μας… αποτελειώσει με τις εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς! Αποκαλύψεις και νέα ζευγάρια στη δραματική σειρά η οποία τρεις επιτυχημένες σεζόν μετά, ρίχνει αυλαία τον Ιούλιο!

«Μην ξεχνάτε ότι είμαι γυναίκα», είχε πει πριν από μερικά επεισόδια η Μυρσίνη Σεβαστού και όπως φαίνεται δεν έχασε την ευκαιρία να βρει και πάλι νέο αμόρε, αλλά αυτή τη φορά επίσημα.

Και όταν λέμε επίσημα, εννοούμε πως δεν θα είναι κάποιος κρυφός πόθος, όπως ο Μιλτιάδης ή ο Κυπραίος, αλλά θα βγαίνει και θα κυκλοφορεί κανονικά με τον Θέμη.

Ναι, καλά διαβάσατε, η Μυρσίνη αυτή τη φορά θα στρέψει την προσοχή της στον κατά πολύ νεότερο της συνεργάτη, ο οποίος εξαρχής της είχε εκφράσει το ενδιαφέρον του προς το πρόσωπό της.
Με τα πολλά όχι που του είχε πει, έφτασε επιτέλους η στιγμή να ενδώσει στο φλερτ του (κυρίως για να κάνει τον Δούκα να πονέσει για την απιστία του με την Αντιγόνη) και να βγει μαζί του ραντεβού. Θέμης και Μυρσίνη γευματίζουν μαζί σ’ ένα ακριβό εστιατόριο και εκείνος καταφέρνει να κερδίσει το ενδιαφέρον της με τα λόγια του σύμφωνα με το περιοδικό TiVi σίριαλ,.

Στη συνέχεια εκείνος τη γυρίζει στο σπίτι της και εκεί ανταλλάσσουν το πρώτο τους φιλί.  Όμως την επόμενη μέρα ο Θέμης αποκαλύπτει στον Δούκα το ραντεβού του με τη Μυρσίνη και στη συνέχεια ξεκαθαρίζει τη θέση του στη Μυρσίνη, όσον αφορά τις δουλειές του με τον Σεβαστό.

Άγριες Μέλισσες: Αυτό είναι το νέο ζευγάρι στο Διαφάνι!