Ο Πέτρος πείθει τον Βαρουξή να φύγει από την Ελλάδα προκειμένου να γλιτώσει τη σύλληψη στις Άγριες Μέλισσες, ενώ σκέφτεται να τον ακολουθήσει και ο ίδιος μιας και τα πράγματα αγριεύουν. Ωστόσο, ο Βαρουξής δεν θα ησυχάσει αν δεν εκδικηθεί τους Άβαντες.

Μάλιστα, όπως θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια, δρα μόνος του και οργανώνει ένα σχέδιο εναντίον της οργάνωσης. Ο Βαρουξής καταφέρνει και βάζει βόμβα στα γραφεία των Αβάντων και όλοι αναστατώνονται. Ο Ακύλας είναι εξοργισμένος και βασικοί ύποπτοι για όσα συνέβησαν είναι ο Λάμπρος, ο Πέτρος και ο Προκόπης. Μάλιστα, λίγες ώρες μετά, οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές. Ο Ντούνιας συλλαμβάνει τους τρεις άντρες για τη βομβιστική επίθεση, ενώ εκείνοι φωνάζουν πως δεν γνώριζαν τίποτα και δεν έχουν καμία ανάμειξη.

Ο Ξανθός εκμεταλλεύεται την ευκαιρία στη σειρά του ΑΝΤ1 τώρα που βρίσκονται όλοι στη φυλακή προκειμένου να οργανώσουν τη δολοφονία του Ζάχου, ενώ το μέλλον του Διαφανίου προμηνύεται εφιαλτικό. ‘Ολο το χωριό ανησυχεί για τις συλλήψεις του Λάμπρου, του Πέτρου και του Προκόπη και προσπαθούν να τους βοηθήσουν να ξεμπλέξουν από αυτή την ιστορία άμεσα.

Η Ελένη ανησυχεί μήπως ο Λάμπρος περάσει ξανά τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε στη Λέρο και τον σημάδεψαν. Εν τω μεταξύ, ο Ζάχος συνειδητοποιεί πως είναι εξαιρετικά δύσκολο να ξεσκεπάσει τα εγκλήματα του Ακύλα, του Ξανθού και των υπολοίπων και αποφασίζει να εγκαταλείψει τις προσπάθειες και να φύγει για την Κύπρο.

Άγριες Μέλισσες: Έκρηξη στο σπίτι του Ζάχου!

Η Μάρω προσπαθεί να του αλλάξει γνώμη, αλλά μάταια. Οι εξελίξεις, όμως, τους προλαβαίνουν. Ο Ντούνιας αναγκάζεται από τον Ξανθό να απελευθερώσει τους τρεις κρατούμενους για να εξυπηρετήσει τα σχέδιά του, ενώ στο καφενείο όλοι μαζί γιορτάζουν τα ευχάριστα νέα αλλά και την αναχώρηση του Ζάχου.

Λίγες ώρες μετά, όμως, ο Ακύλας δείχνει ξανά το αδίστακτο πρόσωπό του και μια διαφορετική βόμβα θα σκάσει στη ζωή του Διαφανίου. Συγκεκριμένα, κάποιος βάζει βόμβα στο σπίτι του Λυκογιάννη και σπέρνει τον τρόμο.”Ολοι αναστατώ-νονται, καθώς αντιλαμβάνονται πως η ζωή του Ζάχου κινδυνεύει και πρόκειται για δολοφονική επίθεση εναντίον του. Την επόμενη μέρα, όμως, ακόμη μία εξέλιξη σοκάρει. Η Ασφάλεια αναζητά τον Ορφανιδη για την έκρηξη στο σπίτι του Λυκογιάννη.