Μάχη με τον θάνατο θα δώσει ο Μελέτης στις Άγριες Μέλισσες ύστερα από την έκρηξη που προκάλεσε ο Βαρουξής στα γραφεία των Αβάντων. Όλοι είναι ανάστατοι στη σειρά του ΑΝΤ1. Θα τα καταφέρει;

Όλα θα ξεκινήσουν από την απόφαση της Ελένης να κρύψει τον Βαρουξή στο σπίτι της καθώς η ασφάλεια είναι κοντά στα ίχνη του.Όμως ο καταζητούμενος δεν θα σταθεί για πολύ τυχερός καθώς συλλαμβάνεται την ώρα που προσπαθεί να το σκάσει. Ο Πέτρος το μαθαίνει και κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα. Αποφασίζει να τα παίξει όλα για όλα προκειμένου ο συναγωνιστής του να είναι ξανά ελεύθερος.

Έτσι πάει να βρει τον Ντούνια και καταφέρνει να τον πείσει να αφήσει ελεύθερο τον Βαρουξή. Στο μεταξύ το σχέδιο του Θεόδωρου να πάρει στα χέρια του τον φάκελο με την έκθεση του Ξανθού πετυχαίνει αλλά η τύχη δεν θα τον ευνοήσει για πολύ.

Ο Λάμπρος και ο Ζάχος επιστρέφουν στο Διαφάνι άπραγοι και με τον φόβο πως ο Ξανθός τους ανακάλυψε. Ο Ξανθός συγκρούεται με τον Ντούνια και αναγκάζεται να συμμαχήσει με τον Ακύλα ο οποίος ζητάει το έργο του αεροδρομίου να γίνει στο Διαφάνι με αντάλλαγμα τη δολοφονία του Ζάχου.
Ο Πέτρος μετά από όσα έγιναν είναι αποφασισμένος να εγκαταλείψει τις προσπάθειες και διώχνει τον Βαρουξή εκτός Ελλάδας ενώ σκέφτεται να τον ακολουθήσει και ο ίδιος. Όμως ο Βαρουξής δεν έχει πει την τελευταία του λέξη.

Πάει στα γραφεία των Αβάντων προσποιούμενος τον υδραυλικό και τοποθετεί μία βόμβα. Όμως γίνεται αντιληπτός από μερικά μέλη της οργάνωσης που βρίσκονται εκεί και προτού προλάβει να ξεφύγει η βόμβα εκρήγνυται και ο ίδιος πέφτει νεκρός όπως και μερικά μέλη των Αβάντων.

Όσοι κατάφεραν να σωθούν βγαίνουν έξω ενώ ο Μελέτης που βρισκόταν και εκείνος στα γραφεία και τραυματίζεται σοβαρά μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Οι γιατροί κάνουν ότι μπορούν για να τον σώσουν ενώ το νέο της έκρηξης φέρνει αναστάτωση.

Ο Ντούνιας πιστεύει πως μαζί με τον Αλέξη στο κόλπο ήταν και οι Λάμπρος, Πέτρος και Προκόπης και διατάζει την σύλληψη τους για τη βομβιστική επίθεση. Όμως ο Ξανθός τον αναγκάζει να τους αφήσει ελεύθερους.

Στο νοσοκομείο οι σκηνές που διαδραματίζονται είναι τραγικές. Η Κορίνα με τη στήριξη της μητέρας και της θείας της περνάει ώρες αγωνίας μέχρι να μάθει πώς είναι ο άντρας της. Παρά τις όποιες διαφορές τους και δεν παύει βαθιά μέσα της να τον αγαπάει.

Είναι είναι και ο Κωνσταντής με τον Δούκα που επίσης προσεύχονται για ένα θαύμα Και ευτυχώς αυτό δεν αργεί να γίνει όταν ο γιατρός τους ενημερώνει πώς κατάφεραν να του σώσουν τη ζωή και όλοι ανακουφίζονται.

Άγριες Μέλισσες: Ποιο το μέλλον του Μελέτη;