Ο ΑΝΤ1 αποδεικνύει πως οι Άγριες Μέλισσες είναι όχι άδικα ένα από τα πιο δυνατά του χαρτιά! Και οι εξελίξεις όσο περνά ο καιρός είναι ακόμα πιο συναρπαστικές.

Στο επόμενο επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς το βράδυ της Δευτέρας (21/2) η Ασημίνα και η Δρόσω προσπαθούν να έρθουν σε μία συνεννόηση με τη Ρένα και τον Νικηφόρο για το καλό του Σέργιου. Το τελευταίο που θέλουν είναι να διαταραχθεί η ηρεμία του μικρού, γι’ αυτό και πρέπει να πάρουν τα μέτρα τους.

 

Από την άλλη, ο Ζάχος στριμώχνει τον Ακύλα ζητώντας οικονομικό έλεγχο, ενώ ο ξανθός προσπαθεί να λύσει το πρόβλημα. Ο Τόλλιας έρχεται αντιμέτωπος με την αλήθεια για τον γιο του, ενώ ο Μελέτης δέχεται να δοκιμάσει για Άβαντα τον Άγγελο, πουτον περιμένει μία δυσάρεστη έκπληξη. Ο δικηγόρος Φραγκούδης προτείνει στην Ελένη και τους υπόλοιπους μία πιο επιθετική τακτική για να γλιτώσουν το χωριό τους.

Ο Δούκας προσπαθεί να πείσει τον Θανόπουλο για την αθωότητά του, ενώ η Αντιγόνη αρχίζει να τον υποψιάζεται. Το μυστικό της Ελένης κινδυνεύει να αποκαλυφθεί. Η στιγμή για να μάθουν όλοι ότι είναι έγκυος πλησιάζει.

Τις επόμενες μέρες ο Δούκας δέχεται την πρόταση και αναλαμβάνει καθήκοντα ως ο νέος πρόεδρος του αεροδρομίου. Η είδηση όμως ταξιδεύει γρήγορα και έρχεται αντιμέτωπος με την δυσπιστία του Διαφανίου. Μάλιστα οι κάτοικοι φτάνουν στο σημείο να επιτεθούν ακόμα και στον Νικηφόρο και στον Κωνσταντή. Οι δύο τελευταίοι δέχονται την πρόταση του Δούκα αλλά με έναν όρο. Ο Κωνσταντής και ο Νικηφόρος δίνουν στον πατέρα τους μία τελευταία ευκαιρία για να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη τους και να τους αποδείξει πως πράγματι δρα υπέρ του τόπου του. Ωστόσο το χωριό δεν πείθεται όταν «σκάει» μία δυσάρεστη έκπληξη. Δυστυχώς τα νέα δεν είναι καλά αφού το υπουργείο ενέκρινε το σχέδιο για το αεροδρόμιο και θα ξεκινήσει άμεσα. Όλοι είναι αναστατωμένοι που θα χάσουν τις περιουσίες τους. Παράλληλα ο Δούκας αλλά και η οικογένειά του που είναι στο πλευρό του ψάχνουν να βρουν μία λύση.

Άγριες Μέλισσες: Η Πηνελόπη παραπλανεί τον Μελέτη

Στο μεταξύ η Πηνελόπη βάζει σε εφαρμογή ένα ριψοκίνδυνο σχέδιο. Για να μάθει τα όσα κρύβει ο Μελέτης αποφασίζει να τον παραπλανήσει. Έτσι θα μάθει πληροφορίες για την έρευνα που κάνει εναντίον του πατέρα της αλλά και του ίδιου.

Από την άλλη ο Παναγιώης πιέζεται από τον Σταμάτη που θέλει να μεσολαβήσει ο πρώτος για να τα ξαναβρει με την Βιολέτα. Ο Παναγιώτης όμως όντως θα μιλήσει στη Βιολέτα αλλά για τα δικά του συναισθήματα που καταπιέζει τόσον καιρό.