Οι  Άγριες Μέλισσες ρίχνουν φέτος οριστικό φινάλε στον ANT1. Ωστόσο ο Σασμός σε αντίπαλο κανάλι αλλά της ίδιας εταιρίας παραγωγής, συνεχίζει για δεύτερη χρονιά στον Alpha πιο ενισχυμένος. Οι περισσότεροι ηθοποιοί από τις Μέλισσες δεν θα συνεχίσουν στη νέα σειρά του Χαρίτου και της Τσαμπάνη το «Ντέρτι» που θα βγει του χρόνου στον ANT1.

Άγριες Μέλισσες- Σασμός: Ποιον ηθοποιό θέλουν για του χρόνου;

Σύμφωνα όμως με πληροφορίες υπάρχει η σκέψη να περάσουν κάποιοι από αυτούς στον Σασμό. Όπως για παράδειγμα ο Λεωνίδας Κακούρης που υποδύεται τον Δούκα Σεβαστό.

Τον θέλουν πολύ από τη σειρά του Alpha όμως ο ηθοποιός δεν έχει δώσει καμία απάντηση. Άλλωστε όλες οι συζητήσεις των ηθοποιών θα ξεκινήσουν επίσημα μετά το Πάσχα. Το μεγάλο στοίχημα του Alpha είναι να μπορέσει να κρατήσει και τη δεύτερη σεζόν υψηλά νούμερα τηλεθέασης στη σειρά φαινόμενο που ξεκίνησε φέτος.

Η Τζομπανάκη κατάφερε να κάνει τη δυναμική επιστροφή της και τελικά να φέρει πίσω και με το παραπάνω τα λεφτά που της έταξαν. Ας βάλουν μυαλό τα υπόλοιπα κανάλια που επιμένουν στα ξεπερασμένα ριάλιτι και δεν επενδύουν στη μυθοπλασία. Να αναφέρω επίσης ότι η σειρά με τη ζωή του Αγίου Παϊσίου στο Mega σάρωσε στα νούμερα τηλεθέασης αγγίζοντας ακόμη και τα 40%!Οπότε κύριε Ατζούν ήρθε η ώρα να σκεφτείτε πολύ σοβαρά αν την επόμενη σεζόν πρέπει να επαναλάβετε έναν ακόμη κύκλο του “Survivor”.