Το σχέδιο του Ακύλα για τη δημιουργία ενός αεροδρομίου στη σειρά Άγριες Μέλισσες προκαλεί ένα ντόμινο εξελίξεων στο Διαφάνι. Απρόσμενες συμμαχίες αλλά και ένας αγώνας δρόμου ξεκινά για να σταματήσουν τα μεγαλεπήβολα σχέδιά του στη σειρά του ΑΝΤ1.

Όπως θα δούμε οι Διαφανιώτες καταφέρνουν να στριμώξουν τον Ακύλα στην προσπάθειά τους να τον εμποδίσουν. Εκείνος όμως κάνει μία ανέλπιστη πρόταση στον Δούκα προκειμένου να τον πάρει με το μέρος του! Ο Σεβαστός ζητά τότε τη συμμαχία των γιων του για να μην καταλάβει ο Ακύλας ότι τον πολεμά πίσω από την πλάτη του. Ωστόσο η Ελένη είναι σίγουρη πως ο Δούκας τακίμιασε με τον Μεγαρίτη και αρχίζει να έχει αμφιβολίες για εκείνον.

Τις επόμενες μέρες ο Δούκας δέχεται την πρόταση και αναλαμβάνει καθήκοντα ως ο νέος πρόεδρος του αεροδρομίου. Η είδηση όμως ταξιδεύει γρήγορα και έρχεται αντιμέτωπος με την δυσπιστία του Διαφανίου. Μάλιστα οι κάτοικοι φτάνουν στο σημείο να επιτεθούν ακόμα και στον Νικηφόρο και στον Κωνσταντή. Οι δύο τελευταίοι δέχονται την πρόταση του Δούκα αλλά με έναν όρο. Ο Κωνσταντής και ο Νικηφόρος δίνουν στον πατέρα τους μία τελευταία ευκαιρία για να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη τους και να τους αποδείξει πως πράγματι δρα υπέρ του τόπου του. Ωστόσο το χωριό δεν πείθεται όταν «σκάει» μία δυσάρεστη έκπληξη. Δυστυχώς τα νέα δεν είναι καλά αφού το υπουργείο ενέκρινε το σχέδιο για το αεροδρόμιο και θα ξεκινήσει άμεσα. Όλοι είναι αναστατωμένοι που θα χάσουν τις περιουσίες τους. Παράλληλα ο Δούκας αλλά και η οικογένειά του που είναι στο πλευρό του ψάχνουν να βρουν μία λύση.

Άγριες Μέλισσες: Η Πηνελόπη παραπλανεί τον Μελέτη

Στο μεταξύ η Πηνελόπη βάζει σε εφαρμογή ένα ριψοκίνδυνο σχέδιο. Για να μάθει τα όσα κρύβει ο Μελέτης αποφασίζει να τον παραπλανήσει. Έτσι θα μάθει πληροφορίες για την έρευνα που κάνει εναντίον του πατέρα της αλλά και του ίδιου.

Από την άλλη ο Παναγιώης πιέζεται από τον Σταμάτη που θέλει να μεσολαβήσει ο πρώτος για να τα ξαναβρει με την Βιολέτα. Ο Παναγιώτης όμως όντως θα μιλήσει στη Βιολέτα αλλά για τα δικά του συναισθήματα που καταπιέζει τόσον καιρό.