Σάκης Ρουβάς: Ο Γιώργος Λιάγκας τον πετσόκοψε!: Ο Σάκης Ρουβάς κατάφερε μέσα σε ένα πρωινό να «σβήσει» σχεδόν την καριέρα που έχτιζε τόσα χρόνια. Το «ξέπλυμα» που έκανε στον Δημήτρη Λιγνάδη έδειξε έναν άνθρωπο που δεν έχει προφανώς αντιληφθεί τη σημασία του βιασμού ανηλίκων! Όπως ήταν αναμενόμενο, τα όσα ξεστόμισε προκάλεσαν σάλο. Μάλιστα σχεδόν η πλειονότητα των δημοσιογράφων καταφέρεται εναντίον του. Δεν είναι λίγοι αυτοί που του ζητούν να ανασκευάσει ζητώντας συγνώμη για τα όσα είπε, όπως για παράδειγμα ο Νίκος Τερζής.

Και στο Πρωινό του ΑΝΤ1 αφιέρωσαν αρκετό χρόνο σε αυτό το θέμα. Ο Γιώργος Λιάγκας, η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες τους καταφέρθηκαν εναντίον του τραγουδιστή.

«Είναι πολύ ωραίο το κεφάλι του Σάκη, αλλά έχει μεγάλη τρικυμία. Οι σκέψεις, όπως τις διατύπωσε, με τη σειρά που τις διατύπωσε, το χρόνο που χρησιμοποίησε, ενεστώτας, δείχνει ότι δεν έχει αντιληφθεί ότι κάθε κουβέντα μας σε αυτή την περίσταση βαραίνει κάποιους ανθρώπους που έχουν υποστεί το χειρότερο που μπορεί να τους συμβεί.

Έχουν υποστεί παρενόχληση και βιασμό. Είναι ένας πολύ ωραίος άνθρωπος, έχει πολύ ωραία οδοντοστοιχία, αλλά καλό θα είναι τα δόντια να κρατάνε τις λέξεις μέσα. Να τις περνάνε από τη διαδικασία του μυαλού και μετά να βγαίνουν», είπε ο Βαγγέλης Περρής.

Η Φαίη Σκορδά είπε από την πλευρά της: «Μου κάνει πάρα πολύ μεγάλη εντύπωση πώς δεν ήταν προετοιμασμένος να πει κάποια συγκεκριμένα πράγματα. Πώς μπορείς να μπερδέψεις το έγκλημα με μια εξάρτηση;».

Σάκης Ρουβάς: Ο Γιώργος Λιάγκας τον πετσόκοψε!

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε τα εξής.  «Υπάρχουν δύο θέματα. Πρώτον, αν ο Σάκης Ρουβάς το έκανε σκοπίμως, δηλαδή αν ήθελε να βγει να πάρει θέση υπέρ του Δημήτρη Λιγνάδη, δηλαδή αν το έκανε στοχευμένα ή αν ο Σάκης Ρουβάς, που ξέρουμε όλοι, ότι δεν έχει επικοινωνιακή δεινότητα. Είναι ένας άνθρωπος που όταν παρουσιάζει, παρουσιάζει με autocue, δεν έχει την επικοινωνιακή δεινότητα ο άνθρωπος.

Μήπως ήθελε να πει κάτι καλό και κάτι κακό και να πει ότι η δικαιοσύνη θα κρίνει και τα έκανε σαλάτα και τα μπέρδεψε. Εγώ δεν έχω καταλήξει για το τι από τα δύο έπαθε ο Σάκης Ρουβάς. Το έκανε σκοπίμως και ήθελε να μιλήσει υπέρ του Λιγνάδη ή επειδή δεν έχει επικοινωνιακή δεινότητα τα έκανε χάλια; Ο Σάκης δεν είναι κολοφώνας της επικοινωνίας.

Δεν είπα εγώ ότι είναι ηλίθιος, έξυπνος είναι, απλά δεν χειρίζεται σωστά το λόγο. Δεν ξέρουμε αν ο Σάκης Ρουβάς πραγματικά ήθελε να κάνει “πλυντήριο” στον Λιγνάδη ή αν το έκανε κατά λάθος. Δυσκολεύεται, δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει τις λέξεις, το έφερνε, το γύριζε, δεν ήταν προετοιμασμένος. Αυτός που δεν βάζει τελεία είναι αυτός που έχει χάος στο μυαλό του».