Είναι γνωστό ότι ο Γιώργος Λιάγκας είναι χειμερινός κολυμβητής. Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μοιραστεί τα μπάνια του. Ακόμη και όταν οι περισσότεροι βρίσκονται κάπου ζεστά εκείνος προτιμά την δροσιά.

Ο Γιώργος Λιάγκας μοιράστηκε με τους followers του στο Ιnstagram βιντεάκι μετά τη βουτιά, την ώρα που, μάλιστα, το θερμόμετρο είναι κοντά στο μηδέν.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Liagas (@gliagas)

 

Έξαλλος με τον Πατούλη Λιάγκας -Περρής

Στο μεταξύ έξαλλος έγινε προχτές στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 ο Γιώργος Λιάγκας, ο Βαγγέλης Περρής και ο Τάσος Τεργιάκης. Η κακοκαιρία Ελπίς που έπληξε τη χώρα μας, και ειδικά την Αττική, ανάγκασαν το Πρωινό, όπως και όλες τις ψυχαγωγικές εκπομπές να μη μεταδοθούν σήμερα.

Στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» βρέθηκαν οι τρεις τους, με τον Γιώργο Παπαδάκη να συντονίζει από το σπίτι του και στη συνέχεια κράτησαν οι ίδιοι την εκπομπή.

Στον αέρα της εκπομπής βγήκε ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης. Ο Περιφερειάρχης  θα μιλούσε για για την αντίδραση του κρατικού μηχανισμού στην κακοκαιρία. Ο Βαγγέλης Περρής, ο οποίος έμεινε εγκλωβισμένος χθες στην Αττική Οδό, δεν άντεξε και ξέσπασε άγρια κατά του Γιώργου Πατούλη.

«Πολύ ωραία περάσαμε χθες και πολύ κουράγιο πήραμε από αυτά που μας είπατε», είπε αρχικά ειρωνικά ο Βαγγέλης Περρής.

«Είναι αλήθεια ότι σε κάθε περίπτωση για την κατάσταση χθες έπεσα μέσα οι μετεωρολόγοι. Εμείς πιστέψαμε σε αυτούς και γι’ αυτό ακριβώς κλείσαμε και τα σχολεία», είπε ο Γιώργος Πατούλης. Ο Γιώργος Λιάγκας τότε αναρωτήθηκε: «Κύριε Πατούλη, τι είναι αυτά που λέτε;».