Ο Σάκης Ρουβάς βρέθηκε σήμερα (12/2) καλεσμένος στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου Χαμογέλα και πάλι στο Mega. Εκεί μίλησε για τον ηθοποιό Δημήτρη Λιγνάδη ο οποίος κατηγορείται για βιασμούς κατ’ εξακολούθηση.

«Όταν έσκασε αυτή η βόμβα, έπεσα από τα σύννεφα. Πραγματικά τον αγάπησα. Ότι αίσθημα έχω είναι θαυμασμού κι αγάπης» ανέφερε ο τραγουδιστής.

 

Σάκης Ρουβάς: Τι είπε για τη συνεργασία του με τον Δημήτρη Λιγνάδη

«Όταν έσκασε αυτή η βόμβα, έπεσα από τα σύννεφα. Πραγματικά τον αγάπησα. Ότι αίσθημα έχω είναι θαυμασμού κι αγάπης. Έτσι έζησα δίπλα του. Αυτό είναι το βίωμα μου. Με βοήθησε να ανακαλύψω καλλιτεχνικά» είπε ο Σάκης Ρουβάς.

«Όταν έσκασε η βόμβα, τρόμαξα, φοβήθηκα. Ένιωσα μεγάλη λύπη και στενοχώρια για τον άνθρωπο τον οποίο καταλάβαινα πως βρίσκεται σε μια κόλαση. Το πρόσωπο που γνώρισα είναι αυτό που σας περιγράφω για να είμαι ξεκάθαρος. Ότι άλλο έχει συμβεί, δεν το γνωρίζω. Περιμένω να αποδειχτεί αν αυτό το πράγμα είναι όπως το περιγράφει η μία πλευρά ή η άλλη. Δεν μπορώ να κάνω τον δικαστή. Μέσα μου κρατώ αυτό που έζησα από τον Δημήτρη. Είναι μια τραγωδία για τα θύματα, αν έχει γίνει αυτό. Είναι και μια τραγωδία για τους ανθρώπους που πάσχουν από κάτι. Όπως τους ναρκομανείς τους αγκαλιάζουμε και τους φροντίζουμε, νομίζω ότι κι αυτό είναι μια παθολογία ότι χρήζει μιας θεραπείας… Πρέπει να δούμε από που προέρχεται αυτό και να ψάξουμε σαν κοινωνία. Τον αγαπώ, τον αγάπησα αλλά και συμπάσχω. Δεν μπορώ όμως να τον κρίνω και να πω τον βιαστή» ανέφερε ο Σάκης Ρουβάς

Με αφορμή την online συναυλία που θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου, ο αγαπημένος Έλληνας καλλιτέχνης μίλησε για την καριέρα του, τις εκδηλώσεις θαυμασμού προς το πρόσωπό του, την εμπειρία του στη Eurovision και σχολίασε τις καταγγελίες σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη.

Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 20:00 και γίνεται για να στηριχθεί το έργο του Συλλόγου Όραμα Ελπίδας. «Είναι αφιερωμένη στα παιδιά. Σε αυτά τα παιδιά που περνούν δύσκολα και μας χρειάζονται όλους στο πλευρό τους», τόνισε ο Σάκης Ρουβάς.

«Η συναυλία είχε γίνει και πέρυσι. Ήταν πολύ όμορφα τα μηνύματα που έπαιρνα από τον κόσμο. Τα social media μου γέμισαν αγάπη. Διχάστηκα αν πρέπει να το ξανακάνω αλλά το αποφάσισα. Φέτος θα είναι ακόμα πιο ωραία», πρόσθεσε.

Τη συναυλία μπορεί να παρακολουθήσει κανείς αγοράζοντας το εισιτήριό του από το Viva.gr. Θα είναι live αλλά θα παραμείνει στην πλατφόρμα για 24 ώρες, οπότε μπορεί κάποιος να τη δει και αργότερα.