Η Φαίη Σκορδά είχε νέο γύρο αντιπαράθεσης με τον δικηγόρο του ιερέα στην εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1. Νωρίτερα, ο κ. Ανδρέας Θεοδωρόπουλος ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Γιώργο Παπαδάκη, ο οποίος θα κινηθεί δικαστικά για τις αναφορές του δικηγόρου.

«Εσείς αυτή τη στιγμή δημιουργείτε έναν ντόρο γύρω από το όνομά σας, με τις δηλώσεις που κάνετε από το Σαββατοκύριακο στην εκπομπή της Χρηστίδου μέχρι το σόου που κάνατε στον κ. Παπαδάκη, μέχρι αυτά που λέτε τώρα» είπε η Φαίη Σκορδά εμφανώς εκνευρισμένη.

«Ο κ. Παπαδάκης έκανε σόου ο ίδιος. Θα τον μηνύσω και θα του κάνω και αγωγή» απάντησε ο δικηγόρος.

«Έτσι κάνετε καριέρα» ρώτησε η παρουσιάστρια, με τον δικηγόρο να συνεχίζει λέγοντας «θέλετε να σας θυμίσω κ. Σκορδά πώς κάνατε εσείς καριέρα;».

«Θέλετε να τα βάλετε και μαζί μου τώρα;» τόνισε εκείνη, με την Φωτεινή Πετρογιάννη να παρεμβαίνει λέγοντας ότι είναι ντροπή να μιλά έτσι σε μια γυναίκα.

«Με πολλή δουλειά» πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

Ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε ότι δεν αντιλαμβάνεται γιατί το κάνει αυτό ο δικηγόρος και η συνομιλία τους στον αέρα έληξε.

Στο μεταξύ εκτός εαυτού βγήκε σήμερα το πρωί ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 Γιώργος Παπαδάκης. Αιτία ο δικηγόρος του ιερέα που φέρεται να έχει βιάσει ανήλικη. Ο κ. Θεοδωρόπουλος είπε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ότι οι καταγγελίες πρέπει να είναι  σε «εύλογο» χρονικό διάστημα και όχι να παρέλθουν τρία ή 20 χρόνια.

Ο δικηγόρος αρχικά προσπάθησε να υπερασπιστεί τον εντολέα του. Μάλιστα είπε ότι στη δικογραφία που έλαβε την Παρασκευή δε υπάρχει κανένα μήνυμα του κατηγορουμένου προς την ανήλικη. Επίσης είπε ότι η καταγγελία έγινε συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Ειδικότερα,  όταν ο ιερέας σταμάτησε να βοηθάει την οικογένεια της ανήλικης από το φιλόπτωχο ταμείο της Εκκλησίας.

https://www.youtube.com/watch?v=Lja_aNjQZ7Q