Ως γνωστόν όλοι στην ελληνική τηλεόραση αγαπιούνται. Πώς αγάπησαν όλοι την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου το μακρινό 2012 και τώρα ζητάνε τα ρέστα με περσινά ξινά σταφύλια; Κάπως έτσι αγάπησε και η Ελένη Χριστοπούλου, όπως τουλάχιστον είπε στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΪ, την Ραμόνα Βλαντή.

Η Ραμόνα είχε μιλήσει προ ημερών στις κάμερες τόσο για το bullying που είχε υποστεί η Ηλιάνα Παπαγεωργίου από τη Βίκυ Καγιά αλλά και τα ελληνικά της Σοφίας Χατζηπαντελή.

«Δεν αμφιβάλλω, δεν αμφιβάλλω καθόλου να έκανε bullying στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Το ξέρουμε όλοι στο χώρο. Όσοι είναι γλυκείς στην κάμερα δεν είναι τόσο γλυκείς. Εσύ δεν έχεις ακούσει; Δε τα ξέρεις; Κι εσείς τα έχετε ακούσει και τα ξέρετε, όλοι τα ξέρουμε, άσχετα αν δε μιλάει κανείς γι΄ αυτό» ενώ για την Σοφία είπε: «Είναι πολύ τηλεοπτική, μισά ελληνικά μισά αγγλικά.. Το Twitter ξετρελάθηκε μαζί της. Να πάει σε κάτι που ταιριάζει πάνω σε αυτό που είναι. Ας κάνουν το Drad Show με τον Ρου Πολ, να το φέρουν στην Ελλάδα και ας είναι στην επιτροπή, δεν θα σου πω τίποτα».

Η Ελένη Χριστοπούλου όμως της τη φύλαγε και φρόντισε να της την πει με το… γάντι για τα ελληνικά της:

«Εγώ θέλω να δώσω μια γλυκιά συμβουλή στη Ραμόνα. Επειδή κάποια στιγμή είπε ότι δεν μπορεί η Σοφία Χατζηπαντελή να κάνει τηλεόραση εδώ γιατί δεν ξέρει καλά ελληνικά και δεν μιλάει καλά τη γλώσσα. Θέλω να πω ότι η γλώσσα μας βιάζεται απ’ όλους μας καθημερινά ποικιλοτρόπως και στην τηλεόραση και όχι μόνο.

Δεν μπορεί η Ραμόνα, την οποία συμπαθώ και εκτιμώ, να λέει κάτι για ένα άλλο κορίτσι όταν κι εκείνης τα ελληνικά δεν είναι ότι καλύτερο υπάρχει. Ατά τα λέει χρόνια η Ραμόνα, εγώ τη συμπαθώ και την εκτιμώ. Δεν μπορούμε να λέμε για άλλες γυναίκες…».

Και όλα αυτά πάντα με εκτίμηση αφού όλοι γνωρίζουμε την αγάπη που τρέφει ο ένας για τον άλλο!

Ελληνική τηλεόραση: Όλα με αγάπη!