Όπως φαίνεται στη σειρά Σασμός, κανείς δεν πρόκειται να είναι γρήγορα ικανοποιημένος από τις εξελίξεις αφού η διαθήκη του Άγγελου έχει φροντίσει να σπείρει τη διχόνοια στην οικογένεια των Σταματάκηδων!

Έτσι, η καπετάνισσα Καλλιόπη απειλεί θεούς και δαίμονες με το σχέδιο των παιδιών της για να πάρουν πίσω τα κτήματα του Άγγελου. Ψάχνοντας για συμμάχους, όμως, συνειδητοποιεί πως δεν της έχει απομείνει κανένας, αφού ακόμα και η Στέλλα δεν ακολουθεί τους παραλογισμούς της. Παράλληλα ο Λευτέρης κάνει πρόταση στη Θοδώρα να μείνουν μαζί κι εκείνη δέχεται με χαρά και μετακομίζει, ενώ η Άννα και ο Παντελής σηκώνουν μαύρα πανιά.

Παράλληλα η γιαγιά Ειρήνη αμφιταλαντεύεται, αν πρέπει να πει στη Μαρίνα την αλήθεια για τον γάμο της με τον Μάρκο. Την άλλη μέρα ο Μανόλης γνωρίζει την Νάντια στους γονείς του και μετά πηγαίνουν επίσκεψη στης Βασιλικής, η οποία συμπονά την Νάντια, όταν μαθαίνει για τη ζωή της.

Ο Δημήτρης εξετάζει την Καλλιόπη και όλοι ανακουφίζονται, όταν ακούν πως δεν είναι κάτι σοβαρό. Έτσι, ο Αστέρης αποφασίζει να φύγει κανονικά για Μόναχο και αποχαιρετά τους δικούς του, ενώ αφήνει για το τέλος την Αργυρώ, που την επισκέπτεται στο ξενοδοχείο.

Την ίδια στιγμή, η αψιμαχία μεταξύ Μαθιού και Νικηφόρου για τον συνεταιρισμό με τον Ευθύμη έχει αίσιο τέλος και ο δρόμος ανοίγει για τα όνειρα του Νικηφόρου και του Μανώλη. Λίγο αργότερα, η Αργυρώ ανακοινώνει στους δικούς της την πρόταση που της έκανε ο Αστέρης και όλοι φαίνονται σύμφωνοι πως η ιδέα δεν είναι κακή.

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Ντέπυ φεύγει από τη χώρα-Ο Χρηστίδης στοχεύει στην καταστροφή της Μιράντας

Άρης: Αυτό ήταν! Τα ψέματα τελείωσαν για τον Μαντσίνι, δε μένει – Υπάρχει θέμα με Παναθηναϊκό;

Σασμός: Οι εξηγήσεις της γιαγιάς «παγώνουν» την Μαρίνα-Η Αργυρώ «βασανίζεται» από τον Αστέρη