Ο ηθοποιός Θανάσης Ευθυμιάδης επιστρέφει στην τηλεόραση… εναλλακτικά! Ο ίδιος ετοιμάζει μία διαφορετική σειρά ντοκιμαντέρ που επικεντρώνεται στην ευζωία και την αγάπη για τη φύση! Η σειρά έρχεται τον Οκτώβριο στο MEGA και ο αγαπημένος ηθοποιός θα βρεθεί σε ρόλο παρουσιαστή για να ταξιδέψει το τηλεοπτικό κοινό στα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας.

Έχοντας ο ίδιος αλλάξει τρόπο ζωής, προσκαλεί τους τηλεθεατές να ακολουθήσουν τον δικό του εναλλακτικό δρόμο και να εξερευνήσουν τη φύση και την πνευματικότητα, συστήνοντας μια νέα καθημερινότητα. Μέσα από το εβδομαδιαίο τηλεοπτικό οδοιπορικό «Ρίζες», ο Θανάσης Ευθυμιάδης αποκαλύπτει ης ευεργετικές αλλαγές στη ζωή και την πορεία του, ενώ σε κάθε επεισόδιο έχει στο πλευρό του καλεσμένους που επέλεξαν να ζήσουν διαφορετικά και να μοιραστούν με το κοινό την εμπειρία τους.

Με οδηγό τον ίδιο, θα ταξιδέψουμε σε όλη την Ελλάδα, θα περπατήσουμε σε δάση, θα διαλογιστούμε, θα γνωρίσουμε βιολογικούς καλλιεργητές και θα αφουγκραστούμε τους αλληλένδετους δεσμούς της φύσης και της ζωής. Αγρότες, θεραπευτές, καλλιτέχνες και άνθρωποι που άφησαν την πόλη για να ζήσουν στην επαρχία μιλούν στις «Ρίζες» και παρουσιάζουν τα δικά τους μυστικά και βιώματα.

Ανάμεσα στους πρώτους guest της εκπομπής περιλαμβάνεται ο Λευτέρης Ελευθερίου, σε μια προσωπική κουβέντα για την ανατροφή των παιδιών, ενώ για τις ανάγκες ενός επεισοδίου με θέμα τη γη ο Γιώργος Σεϊταρίδης αναφέρεται στην απόφασή του να εγκαταλείψει την πρωτεύουσα και να  εγκατασταθεί μόνιμα στην περιφέρεια. Επιπλέον, ο ηθοποιός και παρουσιαστής, υποδέχεται στο κτήμα του στο Καπανδρίτι τον Ολυμπιονίκη Ιωάννη Μελισσανίδη, ενώ στη συνάντησή του με τον ηθοποιό Αντώνη Φραγκάκη αναδεικνύεται η αξία της σιωπής.

 

Όλες οι ειδήσεις

Στέλιος Νιάκαρης: Γδύσου και θα πάρεις την δουλειά – Ποιον φωτογραφίζει

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η κατάσταση της υγείας της Αγγελικής όσο πάει και χειροτερεύει!

Κατερίνα Παναγοπούλου: «Μπηχτές» για την ΕΡΤ – Αυτό «έκλεψαν»