Ο Στέλιος Νιάκαρης είναι διεθνούς φήμης μοντέλο, αφού έχει κάνει καμπάνιες Versace μαζί με την Kate Moss, Roberto Cavalli  έχει γίνει εξώφυλλο βιβλίου για τα 20 χρόνια των Dolce & Gabbana στην Ιταλία και γενικότερα έχει καταφέρει να περπατήσει σε διεθνείς πασαρέλες. Ο ίδιος μιλάει για τη δουλειά του, αλλά και για ένα περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης που τον έχει οημαδέψει.« Όταν ήμουν πιο μικρός, είχα πάει στο Παρίσι σε ένα castίng για τον οίκο Christian Dίοr. Το castίng το έκανε εταιρεία παραγωγής και όχι ο σχεδιαστής. Μπήκα στον χώρο και είδα τρία άτομα. Κάθισα, πήρα την πόζα και έπειτα από λίγο έφυγαν. Έμεινε μόνο ένας άνδρας, ο οποίος μου είπε: «Γδύσου και θα πάρεις τη δουλειά». Γδύθηκα, γιατί δεν είχα πάρει χαμπάρι τι ακριβώς γινόταν, αλλά στη συνέχεια πήγε να με ακουμπήσει και εγώ τραβήχτηκα. Αρχικά νόμιζα ότι ήθελε να δει τις αναλογίες μου» αναφέρει το μοντέλο στο Secret, «αλλά βασικά ήθελε να κάνει άλλα πράγματα μαζί μου.»

Το μόντελο τόνισε ότι ντράπηκε για πρώτη φορά τόσο πολύ στη ζωή του! Ο ίδιος αναφέρει ότι δεν είναι ντροπαλός ούτε και πουριτανός, αλλά ήρθε σε πολύ δύσκολη θέση. Στη συνέχεια μάλιστα του ανέφερε: «Σου είπα να γδυθείς γιατί θέλω να σε γευτώ» με τον ίδιο να απαντά «συγνώμη δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. Εγώ ήρθα για τη δουλειά».

Φεύγοντας εκείνος του φώναξε ότι ήταν κρίμα γιατί ο μισθός του θα ήταν 30.000 ευρώ!

Παράλληλα με το μόντελινγκ ο Στέλιος είναι πλέον και σχεδιαστής κοσμημάτων και θέλει μάλιστα να το κάνει επαγγελματικά.

«Έχω ξεκινήσει να ασχολούμαι με το χώρο των κοσμημάτων. Έχω δημιουργήσει μία σειρά με κοσμήματα unisex, που κατασκευάζονται στην Ελλάδα από χειρουργικό ατσάλι.» Μάλιστα ο ίδιος σκέφτεται να ξεκινήσει να εμπορεύεται και χρυσά κοσμήματα γιατί όλο αυτό πάει πολύ καλά και είναι κάτι που του αρέσει πολύ γιατί πάντα φορούσε κοσμήματα.

Απολαύστε τον στο Instagram

 

Όλες οι ειδήσεις

Survivor All Star: Γι’ αυτό δεν θα παίξει ούτε φέτος

Toυρκία: Σοκ για τους Τούρκους με την τολμηρότατη φωτογραφία πανέμορφης Τουρκάλας – Ζητούν την διαγραφή της

Κατερίνα Παναγοπούλου: «Μπηχτές» για την ΕΡΤ – Αυτό «έκλεψαν»