Ο Θανάσης Ευθυμιάδης παρευρέθηκε στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και μίλησε από κοντά με τους αναγνώστες.
Μεταξύ άλλων ο ηθοποιός  μίλησε για τα επαγγελματικά του σχέδια αλλά και ξεκαθάρισε τι συνέβη με την Δέσποινα Μοίρου.

«Όμορφη την ημέρα μου την κάνει όταν δίνω κάτι. Εάν η καρδιά μου λέει δώσε, δώσε. Δεν είναι αναγκαστικό να πάρω κιόλας. Συμπαντικά υπάρχει ισορροπία, έκλεισαν τα θέατρα και έγραψα ένα βιβλίο. Θέλω να πω, αφήνομαι στη ροή της ζωής και έρχονται όχι τα λεφτά, αλλά τα χρήματα. Η λέξη λεφτά έχει μία προστυχιά μέσα, ενώ το χρήμα έχει το χρειάζομαι».

«Είμαι 11 χρόνια μακριά από την τηλεόραση. Δεχόμουν προτάσεις κάθε χρονιά, απλά ήθελα να είναι κάτι που να αφήνει πίσω του ένα αισιόδοξο μήνυμα. Δεν ήθελα να κάνω κάτι που να τροφοδοτεί τον φόβο των ανθρώπων», δήλωσε και αποκάλυψε πως θα επιστρέψει τον Σεπτέμβρη στο MEGA με την εκπομπή «Ρίζες».

Σχετικά με την Δέσποινα Μοίρου, η οποία τον κατηγόρησε για εργασιακό bullying, δήλωσε: «Δεν έχουμε παίξει ποτέ μαζί. Απλώς κάποιοι δημοσιογράφοι λειτουργούν αντιδεοντολογικά. Τους είπε κάτι μία κοπέλα και δεν έψαξαν να βρουν τον σκηνοθέτη ή τον παραγωγό να τους πουν ότι δεν έχουμε παίξει μαζί. Δεν βρεθήκαμε ποτέ μόνοι μας, δεν κοιταχτήκαμε ποτέ».

«Δεν μου αρέσει η λέξη σύζυγος. Δεν είμαστε κάτω από τον ίδιο ζυγό», είπε για τη γυναίκα της ζωής του. «Είναι η Άννα και η Άννα είναι ελεύθερη. Εγώ σέβομαι την ελευθερία της κι εκείνη την δική μου. Δεν είμαστε κάτω από ένα ζυγό, αλλά κάτω από τη χαρά της ελευθερίας. Είναι η σύντροφός μου, η μητέρα των παιδιών μου, είναι η αγάπη μου».