Αλλαγές έρχονται στο Survivor All Star και μάλιστα όχι και ιδιαίτερα… ευχάριστες αφού μάλλον χάνεται το έντονο ενδιαφέρον για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Παρτσώλη, που μεταδόθηκε το πρωί της Πέμπτης 6/4, μέσα από την πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, Πρωινό μας η Μεγάλη Εβδομάδα δεν θα έχει τόσες προβολές και τα επεισόδια που θα δούμε θα είναι λιγότερα!

Επιπλέον δεν θα πραγματοποιηθεί κάποια αποχώρηση!

Για να μιλάμε με ακρίβεια, όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος, σήμερα Πέμπτη 6/4 θα έχουμε την γνωστή αποχώρηση ενώ την Κυριακή 9/4 θα δούμε την 1η ασυλία. Την Μεγάλη Δευτέρα πρόκειται να δούμε την 2η. Από αυτές τις δυο ασυλίες θα προκύψουν δυο υποψήφιοι εκτός εάν υπάρξει ισοψηφία που εκεί θα προκύψουν περισσότεροι! Επίσης την Μεγάλη Τρίτη θα δούμε τον αγώνα επάθλου και δεν θα υπάρχει αποχώρηση! Το παιχνίδι θα κάνει μία μικρή διακοπή τη Μεγάλη Τρίτη και όταν επιστρέψει, μετά το Πάσχα θα έχουμε τρεις ακόμη ασυλίες άρα συνολικά θα έχουμε τουλάχιστον πέντε υποψήφιους, εκτός αν υπάρχουν και πάλι ισοψηφίες, μετά θα πραγματοποιηθεί η αποχώρηση και σιγά σιγά το πάρτι της ένωσης όπου οι παίκτες αργά και… σταθερά, οι παίκτες θα διαλέξουν τα τραγούδια τους!

Survivor: Δείτε το ρεπορτάζ του Νίκου Παρτσώλη

Όλες οι ειδήσεις

Πάσχα 2023: Ανατροπή με τους τηλεοπτικούς σταθμούς-Αυτές οι σειρές θα προβληθούν!

Κύπρος: Oδηγός ταξί εισέβαλε σε ποδηλατόδρομο και έγινε viral

Η Γη της Ελιάς: Αυτή την παγίδα στήνει ο Αλέξης στον Χρήστο-Έτσι, θα τον τελειώσει!