Η Ασπασία στη σειρά Η Γη της Ελιάς, παρακαλάει την Ειρήνη να γυρίσει σπίτι, αλλά δεν καταφέρνει να την πείσει: «Δεν υπαρχει περίπτωση να γυρίσω εκεί μέσα με τίποτα,» της ξεκαθαρίζει.

Στο μεταξύ στο έκτακτο διοικητικό συμβούλιο που συγκαλεί ο Ισίδωρος, λόγω της παρεξήγησης που δημιουργήθηκε με τη φύτευση του καινούριου ελαιώνα, γίνεται χαμός, καθώς η Μυρτάλη δεν χάνει ευκαιρία και δείχνει για μια ακόμη φορά το σκληρό της πρόσωπο.
Η Ασπασία στο μεταξύ, θέτει βέτο στον Δημοσθένη λέγοντας πως τελείωσε και πως από εδώ και πέρα θα κάνει εκείνη κουμάντο σ’ αυτό το σπίτι κι αν του αρέσει. Αν δεν του αρέσει του λέει να χωρίσουν και να πάρουν διαζύγιο!

Λίγο αργότερα η Μυρτάλη μαζί με τον Αλέξη βρίσκουν τον ιδανικό χώρο για να ανοίξουν εστιατόριο και αποφασίζουν να προχωρήσουν άμεσα σε αυτή την επένδυση: «Θα τους κάνουμε όλους να τρίβουν τα μάτια τους. Τέτοιο εστιατόριο δεν θα έχουν δει ποτέ στη Μάνη. Αντε, κανόνισε κι εσύ με τον Χρήστο να φεύγεις σιγά-σιγά. Καλά, αυτός Θα πάθει την μεγαλύτερη ζημιά», του λέει. Αργότερα, στη δουλειά του ο Αλέξης βρίσκει τρόπο και φωτογραφίζει κρυφά το πελατολόγιο του Χρήστου, με σκοπό να ξεκινήσει το καινούριο του εγχείρημα ανταγωνιστικά.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

https://youtu.be/2t1Xv4I-hSA

Όλες οι ειδήσεις

Παγιδευμένοι τέλος: Αυτές οι ταινίες θα προβληθούν στη θέση τους

Οι προπονητές που είναι διαθέσιμοι για τον Ολυμπιακό – Όλη η λίστα

Μαύρο Ρόδο: Τέλος ο Πέτρος για την Ελισάβετ-Πέφτει στην αγκαλιά του Γεράσιμου;