Το φετινό Survivor θα το ζήλευε και ο… Ναπολέων αφού η στρατηγική των παικτών θα μπορούσε να αποτελέσει παράδειγμα προς.. μίμηση από τον Στρατηγό! Όπως είδαμε ο Σπύρος Μαρτίκας είχε εκφράσει την ενόχλησή του σχετικά με την επίθεση που δέχθηκε ο Νίκος Μπάρτζης από την Μαριαλένα και είχε πει χαρακτηριστικά την φράση «Έβγαλε μία γλώσσα περισσότερη κι από το μπόι της». Αυτή η κουβέντα ενόχλησε το ζεύγος και σύμφωνα με τις αποκαλύψεις που είχε κάνει εκπομπή «Πρωινό μας», ο Σάκης θα έλεγε στον Μαρτίκα να ζητήσει συγγνώμη από τη Μαριαλένα.

Κι έτσι κι έγινε. Πριν ξεκινήσουν το αγώνισμα για το έπαθλο φαγητού, η Μαριαλένα με δικηγόρο τον Σάκη προσπάθησε να βγάλει τον Μαρτίκα ως άτομο που επιτίθεται σε γυναίκες λεκτικά.

«Πληροφορήθηκα από την ομάδα όσα ειπώθηκαν στο συμβούλιο και για αυτό τον λόγο δεν θέλω να πάρει περισσότερη έκταση το όλο θέμα. Θέλω να ζητήσω ένα συγνώμη στον Νίκο, εάν θεώρησε την στάση μου επιθετική αν και, από όσο με ξέρει και από όσα έχουμε περάσει μαζί, δεν θα έπρεπε να το πάρει έτσι. Επίσης, θέλω να ζητήσω ένα συγνώμη από την κόκκινη ομάδα εάν δημιούργησα κάποιο πρόβλημα και κάποιοι συμπαίκτες μου θεώρησαν ότι τους εξέθεσα. Η πρόθεση μου ήταν καλοπροαίρετη και θέλω να πω και κάτι τελευταίο. Θέλω να πω στον Σπύρο, επειδή δεν ήμουν μπροστά και μου είπαν τα παιδιά ότι ειπώθηκε η φράση πως “όσο μπόι μού λείπει, τόση γλώσσα έχει”, εν τη απουσία μου που δεν μπορούσα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, σε καμία περίπτωση δεν το περίμενα αυτό από τον Σπύρο», είπε αρχικά η παίκτρια της κόκκινης ομάδας.

Ωστόσο ο Σάκης ήταν αυτός που έβαλε το ταίρι του αυτή τη φορά να ζητήσει συγνώμη για την επίθεση που έκανε στον Μπάρτζη μιας και σύμφωνα με τον Νίκο Παρτσώλη και το Πρωινό μας, θεώρησε ότι η συμπεριφορά της απέναντι στον συμπαίκτή της τον οποίο θεωρεί φαβορί για τη νίκη, θα έκανε κακό στην εικόνα τους γιατί τα γόνατα είναι θέμα υγείας!

 

 

Survivor: Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή του ΣΚΑΪ

Όλες οι ειδήσεις

Παγιδευμένοι: Χαμός με τις αποκαλύψεις για τον νεκρό Κοσμά-Αυτός χάνει τον ύπνο του

Η νέα «τρελή» μεταγραφή του Μαντί Καμαρά

Μαύρο Ρόδο: Η Κύρα κάνει την ανατροπή-Ο Θέμης σκοτώνει τον Βίκο;