Στο σύνολό τους τα κανάλια φέτος το Πάσχα, μέχρι και τη Μ. Τετάρτη θα έχουν κανονικό πρόγραμμα όσον αφορά εκπομπές και σειρές, με κάποιες φυσικά εξαιρέσεις. Οι αγαπημένες σας σειρές που θα έχουν επεισόδια Θα είναι οι: «Μαύρο ρόδο» (Κυριακή). «Σασμός» (Μ. Δευτ. & Μ. Τρ.). «Η γη της ελιάς» (Κυριακή-Μ. Τρίτη). «0 Παράδεισος των κυριών» (Μ. Δευτ. – Μ. Τετ.).

Οσον αφορά τις εβδομαδιαίες, από αυτές θα προβληθούν κανονικά οι: «Κάνε ότι κοιμάσαι», «Τα καλύτερά μας χρόνια». «Γλυκάνισος». «ΙQ 160», «Το κόκκινο ποτάμι: Η συνέχεια», «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

Aς δούμε όμως κανάλι-κανάλι πώς θα διαμορφωθεί το πρόγραμμα και τι ταινίες θα επιλέξετε να δείτε. Στον ΑΝΤ 1 τη Μ. Δευτέρα στις 22.00 θα έχει την ταινία «Η έξοδος: Θεοί και Βασιλιάδες», ενώ την Τρίτη την ίδια ώρα θα προβληθεί η ταινία «Μαρία Μαγδαληνή».

Από τη Μ. Τετάρτη και καθημερινά στο Πάσχα θα απολαμβάνετε όπως κάθε χρόνο τον «Ιησού από τη Ναζαρέτ» στις 20.00 και αμέσως μετά στιs 22.15 θα ακολουθεί η μίνι σειρά «Η Βίβλος» .

Στον ALPHA τη Μ. Τρίτη στις 22.40 θα προβληθεί η ξένη ταινία «Braveheart», τη Μ. Πέμπτη στις 08.00 η ταινία «Cleopatra» και τη Μ. Παρασκευή στιs 08.00 οι «Δέκα Εντολές».

Στον ΣΚΑΪ μη χάσετε τη Μ. Πέμπτη στιs 23.00 την ξένη ταινία «Τα Πάθη του Χριστού» σε σκηνοθεσία Μελ Γκίμπσον και τη Μ. Παρασκευή την «Ιωάννα της Λωραίνης» με τη Μίλα Γιόβοβιτς στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Στο ΟΡΕΝ καθ όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας θα παίζει στις 16.45 με διπλό επεισόδιο καθημερινά η ξένη ταινία «Α.Π. The Bible continues».

Τη Μ. Δευτέρα στις 21.00 θα προβληθεί η ξένη ταινία «Η τελευταία λεγεώνα», ενώ τη Μ. Παρασκευή στις 09.45 μη χάσετε την Ακολουθία των Μεγάλων Ωρών και της Αποκαθήλωσης και στις 20.00 την Ακολουθία του Επιτάφιου Θρήνου. Στην ΕΡΤ 1 τη Μ. Πέμπτη δείτε στις 19.20 την τηλεταινία «Η Βίβλος: Γένεση» και στις 23.00 την ξένη ταινία «0 Υιός του θεού».

Τη Μ. Παρασκευή στις 16.00 μη χάσετε τη μίνι σειρά δύο επεισοδίων «Η Βίβλος: Ιωσήφ».

Το MEGA τη Μ. Πέμπτη στη 01.20 θα προβάλλει τη Θρησκευτική ταινία «Rίsen».

Τη Μ. Παρασκευή στις 05.00 τον «Χορό της Σαλώμης» και στιs 13.40 την ταινία «Βαραββάς». Μη χάσετε στις 09.00 την Ακολουθία των Μεγάλων Ωρών και της Αποκαθήλωσης και στις 21.00 την Ακολουθία του Επιταφίου.

Στην ΕΡΤ2 μη χάσετε τη Μ. Τετάρτη στις 19.00 την Ακολουθία του Νιπτήρος από τον ιερό ναό Παναγίας Παντοβασιλίσσης, Ραφήνα, τη Μ. Πέμπτη στις 19.00 την Ακολουθία των Αγίων Παθών από τον καθεδρικό ιερό ναό Αθηνών, τη Μ. Παρασκευή στις 08.00 την Ακολουθία των Μεγάλων Ωρών και του Εσπερινού από τον ιερό ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Αμαρουσίου και στις 19.00 την Ακολουθία του Επιτάφιου Θρήνου.

Η ΕΡΤ2 θα μεταδίδει καθημερινά τις λειτουργίες της Μ. Εβδομάδας.

 

Πάσχα: Δείτε το τρέιλερ της σειράς Ο Ιησούς από την Ναζαρέτ

Όλες οι ειδήσεις

Παγιδευμένοι τέλος: Αυτές οι ταινίες θα προβληθούν στη θέση τους

Οι προπονητές που είναι διαθέσιμοι για τον Ολυμπιακό – Όλη η λίστα

Μαύρο Ρόδο: Τέλος ο Πέτρος για την Ελισάβετ-Πέφτει στην αγκαλιά του Γεράσιμου;