Η Νικόλ Μαυρίδη είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση από το Survivor All Star ενώ οι Μπλε ήταν αυτοί που κέρδισαν με 10-9 στο αγώνισμα της 1ης ασυλίας.

Ωστόσο στο τρέιλερ του ΣΚΑΪ η Νικόλ δηλώνει ότι δε θεωρεί πως ήταν εκείνη που έπρεπε να βγει υποψήφια προς αποχώρηση μιας και υπάρχουν συμπαίκτες της που είναι ακόμα πιο αδύναμοι αγωνιστικά.

Στο Συμβούλιο του νησιού εντωμεταξύ ο Τάκης Καραγκούνιας ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Νίκο Μπαρτζη για τον οποίο τόνισε ότι έχει έπαρση:

«Με πειράζει ο Νίκος που έχει έπαρση. Η διαφορά μας είναι ότι εγώ παίζω και το χαίρομαι και θέλω να κερδίζει η ομάδα μου κι ας χάνω εγώ, αυτός θέλει να κερδίζει αυτός κι ας χάνει η ομάδα του», ανέφερε ο 50χρονος μισθοφόρος και πρόσθεσε πως είναι περήφανος που είναι στο παιχνίδι και όταν φτάσει ο Νίκος στην ηλικία του θα είναι με κοιλιά σε κάποιο καφενείο και θα πίνει τσίπουρα, με τον παίκτη της Κόκκινης ομάδας να του απαντάει πως δεν το κρύβει ότι αυτό είναι το όνειρό του.

«Εγώ το έχω πει: Όνειρό μου να πίνω τσίπουρα και να έχω μπυροκοιλιά», απάντησε ο Μπάρτζης.

Στο αποψινό επεισόδιο ο Μαρτίκας «καρφώνει» ανοιχτά τον Τάκη λέγοντάς του για την «Ελευθερία του» και να μην αγχώνεται ενώ τον «συμβουλεύει» να μην εμπλέκει την ομάδα με τα προσωπικά του… συμφέροντα!

Ο Τάκης στο Συμβούλιο αφήνει αιχμές για τον Γκότση που δεν αγωνίζεται με Πρίαμο και Σάκη ενώ ο Ηλίας του λέει ότι δεν αφήνει το μυαλό του ανοιχτό για να δει παραπάνω αυτά που του λένε οι συμπαίκτες του!

 

Survivor: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Αυτή η νύχτα μένει: Αυτό είναι το συγκλονιστικό παρελθόν του Διαγόρα

Viral: Γέλιο μέχρι δακρύων στο TikTok – Πήγε να βάλει βλεφαρίδες και βγήκε με μουστάκι!

Ζήνα Κουτσελίνη: Τέλος ότι ξέραμε για το STAR;