Μόνο δεδομένο δε θεωρείται αυτή τη στιγμή ότι η Ζήνα Κουτσελίνη θα συνεχίσει κανονικά στο Star και την επόμενη χρονιά με τις τωρινές συνθήκες.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια του «Αλήθειες με τη Ζήνα» σημειώνει μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια με την κοινωνική εκπομπή της. Θέματα συνεργασίας δεν υπάρχουν με το Star ωστόσο τόσο από την ίδια όσο και από το κανάλι υπάρχουν σκέψεις για το πως θα διαμορφωθεί η εκπομπή από τη νέα χρονιά ώστε να ενδυναμωθεί η εκπομπή.

Συγκεκριμένα, από το κανάλι υπάρχει προβληματισμός για τα χαμηλά νούμερα στην πρωινή και τη μεσημεριανή ζώνη με την ιδέα μετακίνησης της εκπομπής της Ζήνας Κουτσελίνη σε άλλη ώρα να έχει ήδη πέσει στο τραπέζι.

Στην περίπτωση που αυτή μεταφερθεί στο πρωινό τότε από το κανάλι αναμένουν κατακόρυφη άνοδο στην τηλεθέαση καθώς τα δίδυμα που έχουν επιλεχθεί τα τελευταία χρόνια δε έχουν αποδώσει τα ανάλογα.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Όσον αφορά το μεσημέρι είναι σαφές ότι η εκπομπή θα τοποθετηθεί απέναντι από Τατιάνα Στεφανίδου και Ευαγγελάτο. Οι Αλήθειες με τη Ζήνα αποτελεί έτσι κι αλλιώς το δυνατό χαρτί του Star για το κοινωνικό περιεχόμενο.

Φυσικά θα πρέπει να σημειώσουμε ότι όλα αυτά είναι ακόμη σενάρια και επιλογές που εξετάζονται και δε θα πρέπει να αποκλείεται τίποτα για τη Ζήνα Κουτσελίνη και το Star από τη νέα χρονιά.

Όλες οι ειδήσεις

Παγιδευμένοι: Ανατροπή-Νεκρός ο Δημήτρης- Η Άννα κατηγορείται για τον φόνο!

Survivor All Star: MEGA POLL! Ψήφισε ποιος θέλεις να είναι ο νικητής του Survivor!

Κάνε ότι Κοιμάσαι: Ο Νικόλας γίνεται τιμωρός