Ο Διαγόρας έχει κάνει δυναμική εμφάνιση στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει του Alpha με τον Γιώργο Αρμένη που υποδύεται τον Διαγόρα να σπέρνει τον τρόμο στον νέο του ρόλο.

Ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Παραπολιτικά και τη Σάσα Σταμάτη όπου και αναφέρθηκε για το νέο του επαγγελματικό βήμα αποκαλύπτοντας και στοιχεία για τον Διαγόρα που δε γνωρίζαμε.

Όπως αποκάλυψε το παρελθόν του Διαγόρα είναι σοκαριστικό και τραυματικό. Ο πατέρας του ήταν ληστής και ο ίδιος είδε τον φόνο του πατέρα του να γίνεται μπροστά στα μάτια του. Μάλιστα κρύφτηκε φοβούμενος ότι θα σκοτώσουν και τον ίδιο.

Ο Διαγόρας άρχισε να δουλεύει και να κάνει πράγματα μόνος του κρατώντας όμως επαφή και με κάποιες δουλειές του πατέρα του. Έγινε επιχειρηματίας, έβγαλε πολλά λεφτά και η καταγωγή του ήταν από το Αγρίνιο.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Πέρα από την εξέλιξη της σειράς όμως ο Γιώργος Αρμένης σχολίασε και τον συνεργάτη του Βασίλη Μπισπίκη με τη Δέσποινα Βανδή. Χαρακτήρισε τον Μπισμπίκη γλυκό παιδί που όμως έχει εκτόπισμα ως ηθοποιός ιδιαίτερα όταν βάζει τις φωνές.

Για τη σχέση του με την τραγουδίστρια ανέφερε την άποψή του ότι καλά κάνουν και φιλιούνται και ζουν τον έρωτά τους. «Τους ζηλεύουν και είναι κακεντρεχείς αυτοί που σχολιάζουν αρνητικά», δήλωσε.

Όλες οι ειδήσεις

Ζήνα Κουτσελίνη: Τέλος ότι ξέραμε για το STAR;

Αυτή η νύχτα μένει: Αυτή η απαγωγή συγκλονίζει το Όνειρο

Survivor All Star: MEGA POLL! Ψήφισε ποιος θέλεις να είναι ο νικητής του Survivor!