Η λέξη που θα μπορούσε να περιγράψει το αποψινό Survivor είναι μία που για ευνόητους λόγους δεν μπορούμε να… αποτυπώσουμε. Πάντως, θα μπορούσε να λείπει ΚΑΙ το αποψινό ριάλιτι από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ωστόσο και αφού θα προβληθεί εντέλει, καλό θα είναι να γνωρίζετε τι μας και σας περιμένει!

Οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν απόψε το έπαθλο επικοινωνίας, όμως γίνεται ένας χαμός στην ομάδα των Κόκκινων, με τους παίκτες να είναι έτοιμοι να πιαστούν στα χέρια!

Το παιχνίδι όμως συνεχίζεται στον Άγιο Δομίνικο με τους πρωταγωνιστές να παραμένουν οι ίδιοι και να μην είναι άλλοι από τους Ελευθερία Ελευθερίου και Μάριο Πρίαμο. Όμως τώρα στο παιχνίδι μπαίνει και ο Μπάρτζης που ακούει και στο όνομα… «ταβανόπροκα»!

Ο Νίκος λοιπόν, σαν άλλη κουτσομπόλα καρφώνει ζωντανά την Ελευθερία λέγοντας ότι προτιμά να κρατήσουν την Ελένη και όχι εκείνη που κάθε βράδυ είναι με τον Μάριο! Μάλιστα, μπαίνει στη διαδικασία και ρωτά όλους τους παίκτες ενώ η Ευρυδίκη τον κατηγορεί ότι λέει ψέματα!

Τι ακριβώς συνέβη;

Με αφορμή ότι αναδείχθηκε υποψήφια προς αποχώρηση στο τελευταίο συμβούλιο η Ελένη Χαμπέρη, ξεσπά ένας τεράστιος καβγάς μπροστά στις κάμερες!

«Ο Μάριος, το ξέρουμε όλοι, έναν – έναν να ρωτήσουμε, είναι κάθε βράδυ με την Ελευθερίου. Γιατί να κρατήσουμε την Ελευθερίου και να διώξουμε την Ελένη. Δεν μπορώ να καταλάβω» αναρωτιέται ο Νίκος!

 

Survivor: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Αυτή η νύχτα μένει: Ανατροπή στο Όνειρο- Εμφανίζεται ο Ντόκος και τελειώνει την Ζέτα!

Τι γίνεται τελικά με τις θέσεις ξένων στον Ολυμπιακό;

Survivor All Star: Τέλος από τον ΣΚΑΪ-Αυτό το αντικαθιστά