Μπορεί το Survivor All Star να ξεκίνησε με χαμηλές πτήσεις και η παραγωγή του Ατζούν να έχει βάλει λυτούς και… δεμένους να αποχωρήσουν είτε με τον εύκολο τρόπο από τον Άγιο Δομίνικο, είτε με τον δύσκολο, αλλά το τελευταίο χρονικό διάστημα, και όσο το τέλος πλησιάζει, το ριάλιτι του ΣΚΑΪ φαίνεται να έχει σταθεροποιηθεί σε ποσοστά και αυτό φυσικά και ικανοποιεί τους ιθύνοντες.

Το βράδυ της Τρίτης παρακολουθήσαμε τους παίκτες να τα δίνουν όλα στον στίβο μάχης προκειμένου να κερδίσουν ένα από τα πιο μεγάλα έπαθλα! Ο λόγος φυσικά για το τέλειο ταξίδι στο Μαϊάμι! Οι Κόκκινοι κέρδισαν όταν Κατσούλης και Μελίνα Μεταξά έπαιξαν flag race απέναντι από τους Πρίαμο και Χρυσαείδη και πήραν τη νίκη!

Αυτά όμως συνέβησαν χτες αφού σήμερα Τετάρτη 10/5 δεν θα ταξιδέψουμε, νοερά πάντα, στον Άγιο Δομίνικο μιας και το ενημερωτικό κανάλι δεν θα προβάλλει νέο επεισόδιο. Ο λόγος; Μα φυσικά οι εκλογές και το debate των πολιτικών αρχηγών που θα προβληθεί στις 21:00.

Νέο όμως επεισόδιο δεν θα προβληθεί ούτε και το βράδυ της Πέμπτης, 11/5 αφού λόγω των ημιτελικών της Eurovision ο σταθμός αποφάσισε να μην «κάψει» το ριάλιτι μιας και διαγωνίζεται η Ελλάδα.

Έτσι την Πέμπτη 11/5 θα προβληθεί η ελληνική ταινία «Εγωισμός» και θα είμαστε μείον δύο επεισόδια. Το παιχνίδι επιβίωσης θα το ξαναδούμε στις οθόνες μας την επόμενη Κυριακή.

Survivor: Δείτε το πάρτι των Κόκκινων στο Μαϊάμι!