Εκνευρισμένη και ταραγμένη εμφανίστηκε η παίκτρια του Survivor, Μαριαλένα Ρουμελιώτη λίγο πριν το συμβούλιο. Μπλε και Κόκκινοι αποφάσισαν να ξαπλώσουν για μεσημέρι αλλά άρχισε το καλαμπούρι. Τότε λοιπόν η Σταυρούλα, πετάχτηκε σύμφωνα με την Μαριαλένα, και είπε «μία χαρά δεν καθόσασταν από εκεί. τι ωραία που ήταν όταν χάνατε και δεν ερχόσασταν καν στην καλύβα».

Λίγο αργότερα οι παίκτες συγκεντρώθηκαν και σχολίαζαν την Σταυρούλα λέγοντας πως ευτυχώς κανείς δεν της απάντησε ενώ σύμφωνα με τον Σάκη η συμπεριφορά της παίκτριας και τα όσα είπε έδειξαν τεράστια έλλειψη παιδείας και έπαρση ενώ η Μαριαλένα αναρωτήθηκε ποια νομίζει πως είναι για να δείξει απλά την κακία της.

Είναι ξεκάθαρο βέβαια πως όλο αυτό το ριάλιτι που συμβαίνει στην παραλία του Άγιου Δομίνικου σύμφωνα και με τον Νίκο Παρτσώλη της εκπομπής Πρωινό μας, δεν είναι γνωστό στην Σταυρούλα η οποία και θεωρείται απειλή!

Στο νησί πλέον το τόσο γίνεται τόσο και είναι δεδομένο ότι τα νεύρα πια όλων έχουν σπάσει λόγω των καταστάσεων που βιώνουν.

Η απορία όμως όλων είναι γιατί όλοι αυτοί οι άνθρωποι που έχουν θέμα με την συμπαίκτριά τους δεν την πιάνουν να της παραπονεθούν και να λύσουν επί τόπου το πρόβλημα και προτιμούν να την σχολιάζουν πίσω από την πλάτη της!

Survivor: Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή