Ο ΣΚΑΪ ετοιμάζει κι εκείνο αντεπίθεση με νέα πρόσωπα. Με τα όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά, στην πρωινή εκπομπή «Σήμερα» οριστικοποιείται η συνύπαρξη του Δημήτρη Οικονόμου με τον φετινό του ανταγωνιστή Ακη Παυλόπουλο που παρουσιάζει την εκπομπή «Ωρα Ελλάδος» στο ΟΡΕΝ. Όμωs η πρωινή ζώνη δεν γίνεται καθαρά ανδρική υπόθεση.

Εντονα ακούγεται ότι στο κανάλι του Φαλήρου επιστρέφει η Ντόρα Κουτροκόη και ότι Θα ενταχθεί στην εν λόγω παραγωγή. Να θυμίσουμε ότι η δημοσιογράφοs συνεργαζόταν με τον Ακη Παυλόπουλο στο Ανοιχτό Κανάλι και στην «Ωρα Ελλάδοs». Μάλιστα, υπάρχει σκέψη το πρώην τηλεοπτικό δίδυμο να ξεκινά στιs 5.00 και να μπαίνει στιs 6.00 ο Δημήτρηs Οικονόμου. Επιπλέον, πολλή συζήτηση έχει γίνει για το αν Θα μείνουν μαζί οι «Αταίριαστοι», δηλαδή ο Γιάννηs Ντσούνοs και ο Χρήστοs Κούτραs, ειδικά μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Καμπουράκη στο τέλος τηs σεζόν για να πολιτευτεί.

Στο τραπέζι είχε πέσει το σενάριο τηs διάσπασηs ώστε ο Γιάννηs Ντσούνοs να μετακινηθεί στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου στιs 10.00 και ο Χρήστοs Κούτραs να συνεχίσει με άλλο σχήμα τι καθημερινέs. Ομωs ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις και οι δυο τους Θα παραμείνουν στη Θέση τους. Από τον ΣΚΑΪ αναμένεται να αποχωρήσει και ο Νίκος Στραβελάκηs. Τη Θέση του στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου του Σαββατοκύριακου Θα πάρει ο Γιάννηs Παπαδόπουλοs, ο οποίος με τη σειρά του Θα αφήσει το ΟΡΕΝ.

Κατά τα άλλα, μέγα πονοκέφαλο συνιστά το slot 12-2 που αυτή τη στιγμή είναι απολύτως κενό και ως εκ τούτου, αναζητούνται από το μηδέν πρόσωπα για να αναλάβουν τη ζώνη.

Οι πρώτες σκέψεις πάντως κάνουν λόγο για εγκατάλειψη ψυχαγωγικών πειραμάτων, τύπου Μαλέσκου και επιστροφή σε ενημερωτικά μονοπάτια (σε έναν ενημερωτικό μαραθώνιο από τις 5 το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι) έστω και με διαφορετική οπτική σε σχέση με το «Σήμερα» και τους « Αταίριαστους».