Ολοένα και εντείνεται ο προβληματισμός το τελευταίο διάστημα στο Open γιο το μέλλον του ενημερωτικού τομέα, καθώς πλησιάζει ο Ιούλιος. οπότε αναμένεται η επισημοποίηση της αποδέσμευσης τόσο του Ακη Παυλόπουλου και της Φαίης Μαυρογάνη από τις πρωινές εκπομπές όσο και του Γιάννη Παπαδόπουλου από τα δελτία του Σαββατοκύριακου.

Μέχρι τώρα δεν έχουν γίνει γνωστοί οι αντικαταστάτες τους, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος έχει δρομολογήσει εδώ και λίγο καιρο κάποιες επαφές. που όμως δεν έχουν οδηγήσει σε οριστικές συμφωνίες ή, αν αυτό έχει συμβεί, το κροτάει επτασφράγιστο μυστικό.

Πάντως, το όνομα του Νίκου Στραβελάκη συνεχίζει να «παίζει» οταν Παιανία, ον και είναι γνωστό στην πιάτσα ότι οι σχέσεις του με τον επικεφαλής της ενημέρωσης του καναλιού του Ιβάν Σαββίδη από την εποχή της πολύχρονης συνεργασίας τους στο Mega κάθε άλλο παρά αρμονικές ήταν. Ενα δεύτερο όνομα που είχε επίσης ακουστεί τις προηγούμενες ημέρες είναι εκείνο του Δημήτρη Καμπουράκη, στην περίπτωση που τελικά δεν Θα είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στα Χανιά. Αν και οι καλά γνωρίζοντες πρόσωπα και καταστάσεις δεν δίνουν πολλές πιθανότητες σε αυτό το σενοριο.
Την ίδια στιγμή, στην Παιανία ετοιμάζονται για ακόμα ένα ρευστό καλοκαίρι, αφού οι αποχωρήσεις συνεχίζονται, ενώ ο Γιάννης Λάτσιος και ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος αναζητούν τις καλύτερες λύσεις για την επικοινωνία και την ενημέρωση, αντίστοιχα. Ίσως το πιο ανώδυνο μέτωπο σε αυτή τη φάση είναι η αντικατάσταση της Φαίης Μαυραγάνη στο πρωινό του Σαββατοκύριακου, για την παρουσίαση του οποίου φαίνεται να έχει κλειδώσει η Ευλαμπία Ρέβη, ενώ συ μπαρουσιαστής θα είναι εκτός απροόπτου ο Βασίλης Τσεκούρας. Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό, παρελθόν αποτελούν από το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη, OPEN, με δική τους πρωτοβουλία- ο διευθυντής του αθλητικού τμήματος, Αγγελος Τόμπρος (οδεύει προς Μαρούσι), και ο αρχισυντάκτης, Βασίλης Λεβέντης, οι οποίοι αποτελούν τους τελευταίους κρίκους στην αλυσίδα των διαδοχικών αποχωρήσεων από τον τηλεοπτικό σταθμό του επιχειρηματία από το Ροστόφ.