Στην τελευταία εβδομάδα εκπομπών μπαίνει η Ελένη Μενεγάκη, που θα αποχαιρετήσει το τηλεοπτικό κοινό αλλά και το MEGA την Παρασκευή, κλείνοντας έναν κύκλο παρουσίασης καθημερινού προγράμματος.

Έπειτα από τρία χρόνια συνεργασίας με το κανάλι της Συγγρού, η γνωστή παρουσιάστρια αναμένεται να πάρει χρόνο εκτός τηλεοπτικού αέρα την προσεχή σεζόν και να σχεδιάσει προσεκτικά το επόμενο βήμα της.

Ανοίγοντας μια μικρή χαραμάδα στα… χαρτιά της, η παρουσιάστρια, με αφορμή σχετικές ερωτήσεις που της έκαναν καλεσμένοι της εκπομπής της, επιβεβαίωσε εμμέσως ότι δεν θα είναι την προσεχή σεζόν στον αέρα, μιλώντας για την «επιστροφή της», που θα γίνει «όταν θα υπάρχουν ο λόγος, η στιγμή και το περιβάλλον και όλα θα είναι όπως πρέπει», ενώ σε άλλο σημείο ανέφερε ότι «πλέον μπορώ να επιλέγω πότε και πώς θέλω να είμαι εκτός της οικογένειάς μου μέσα στη μέρα δουλεύοντας, ενώ κάποτε δεν μπορούσα, έπρεπε να τρέχω κάθε μέρα».

Κάνοντας σαφές ότι η επιστροφή θα γίνει με τους όρους που η ίδια επιθυμεί, η Ελένη Μενεγάκη άφησε για πρώτη φορά ανοι- χτό το ενδεχόμενο να μην παρουσιάζει καθημερινή εκπομπή, κάτι που ήταν απαράβατος κανόνας στην έως τώρα καριέρα της.

Πληροφορίες της RealNews αναφέρουν ότι ήδη το όνομά της συ- ζητιέται πίσω από κλειστές πόρτες καναλιών για πιθανή αξιοποίηση σε βραδινό πρόγραμμα-φορμάτ στο β’ μισό της σεζόν ή στις αρχές της σεζόν 2025. 2026.

Στόχος είναι το σόου που θα προταθεί στην Ελένη Μενεγάκη να είναι καινούργιο, κομμένο και ραμμένα πάνω της.

Την ίδια στιγμή, τα σενάρια που κυκλοφόρησαν για επαναφορά του «Your face sounds familiar» στον ΑΝΤ1 διαψεύδονται. Πηγές της τηλεοπτικής αγοράς αναφέρουν ότι η Ελένη Μενεγάκη θα αρχίσει και πάλι να απασχολεί έντονα από τα μέσα της επόμενης σεζόν, καθώς το επόμενο βήμα θα χρειαστεί αρκετό χρόνο προετοιμασίας και δεν θα γίνει από τη μια στιγμή στην άλλη.

Η Ελένη Μενεγάκη φέρεται πλέον πιο ανοιχτή σε νέες προτάσεις που δεν θα περιλαμβάνουν απαραίτητα την καθημερινή ζωντανή εκπομπή.

Το ερώτημα που μένει να απαντηθεί είναι ποιος και με ποιο ακριβώς πρόγραμμα θα την πείσει ότι υπάρχουν «ο λόγος και η στιγμή» να επιστρέψει.

Όλες οι ειδήσεις

Δανάη Μπάρκα: Τέλος από την πρωινή ζώνη του MEGA

Άγιος έρωτας: Μπαίνει στη σειρά μετά το τέλος του Παράδεισου των κυριών

ACTION 24: Τέλος πασίγνωστος δημοσιογράφος