Μετά τον «Παράδεισο των κυριών», ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος επιστρέφει υποδυόμενος έναν ιερέα, παραμένοντας στον Alpha τη νέα σεζόν.

Ο γνωστός ηθοποιός έκλεισε συμφωνία με την εταιρεία παραγωγής Primavisione και θα πρωταγωνιστήσει στη σειρά «Άγιος έρωτας» ως πατήρ Νικόλαος.

Στην ίδια σειρά θα υπάρχουν δύο βασικές οικογένειες, αυτή της Κατερίνας Παπουτσάκη και του Γιάννη Τσορτέκη και εκείνη της Τα μίλα Κουλίεβα, του Δημήτρη Παπανικολάου και της κόρης τους, που θα υποδύεται η Δανάη Παππά.

Στο καστ της σειράς «Αγιος έρωτας» εντάσσονται, επίσης, η Ελευθερία Πάλλα και ο Θανά σης Κουρλαμπάς, ο οποίος θα υποδυθεί έναν ξενοδόχο που εί ναι ερωτευμένος με την ηρωίδα που ενσαρκώνει η Τ. Κουλίεβα.

Ο «Άγιος έρωτας» βασίζεται σε χιλιανό σίριαλ, στο οποίο θα γίνει ελεύθερη μεταφορά. Η υπόθεση θα θυμίσει ανάλογες ιστορίες με ιερωμένους, όπως το «Άγγιγμα ψυχής» και «Τα πουλιά πεθαίνουν τραγουδώντας», καθώς ο πατέρας Νικόλαος (Δ. Γκοτσόπουλος) θα ξυπνήσει ερωτικά συναισθήματα στη γυναίκα που υποδύεται η Κ. Παπουτσάκη.

Ενώ θα υπάρξει ερωτική έλξη ανάμεσα στους δύο πρωταγωνιστές, δεν είναι βέβαιο ότι ο ιερέας θα ενδώσει.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Όλες οι ειδήσεις

Δανάη Μπάρκα: Τέλος από την πρωινή ζώνη του MEGA

Γιώργος Λιάγκας: Τέλος στις 5 Ιουλίου – Τι συνέβη

ACTION 24: Τέλος πασίγνωστος δημοσιογράφος