Σε αναδιάρθρωση του προγράμματος της πρωινής ζώνης, που φέρνει σημαντικές ανατροπές, σχεδιάζει να προχωρήσει το MEGA ενόψει της έλευσης της Φαίης Σκορδά, που ανακατεύει εκ νέου την «τράπουλα».

Σύμφωνα με πληροφορίες της RealNews, το σενάριο που εξετάζει πολύ σοβαρά το κανάλι είναι να μετακινήσει το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων στις 13:30, από τις 12:30 που βγαίνει στον αέρα σήμερα, απελευθερώνοντας έτσι περισσότερο χρόνο στο βασικό slot της πρωινής ζώνης.

Αν προχωρήσει η αλλαγή ώρας του μεσημεριανού δελτίου, πρακτικά αυτό σημαίνει ότι η νέα εκπομπή της Φ. Σκορδά θα έχει διάρκεια που θα αγγίζει τις τέσσερις ώρες.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον σχεδιασμό του MEGA, η Φ. Σκορδά θα παραλαμβάνει τη σκυτάλη του προγράμματος από το «Κοινωνία ώρα Mega» στις 9:40 και θα την παραδίδει λίγο πριν από το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων στις 13:20.

Επιπλέον, με την υπό σχεδιασμό μετακίνηση του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων, αλλάζουν τα δεδομένα και για τη Δανάη Μπάρκα, που… πάει στην «καρδιά» του μεσημεριού.

Έπειτα από τέσσερα χρόνια στην πρωινή ζώνη του Mega, η Δ. Μπάρκα μετακινείται στη μεσημεριανή ζώνη και, σύμφωνα με τον σχεδιασμό του σταθμού, θα παραλαμβάνει τη σκυτάλη αμέσως μετά τη Δώρα Αναγνωστοπούλου (στο μεσημεριανό δελτίο) γύρω στις 14:30 και για περίπου δύο ώρες μέχρι το «Live news» του Νίκου Ευαγγελάτου.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Όλες οι ειδήσεις

ACTION 24: Τέλος πασίγνωστος δημοσιογράφος

Γιώργος Λιάγκας: Τέλος στις 5 Ιουλίου – Τι συνέβη

Δημήτρης Καμπουράκης: Σε αυτό το κανάλι επιστρέφει