Τα πάνω κάτω έρχονται την προσεχή σεζόν στον ενημερωτικό τομέα του Action 24 με αποχωρήσεις, ανακατατάξεις και ντόμινο αλλαγών στους παρουσιαστές των ειδήσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες της RealNews, ο Βασίλης Τσεκούρας, που παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο από το 2022, αποχωρεί από το Action 24 και τη θέση του θα καλύψει η Εύη Φραγκάκη, η οποία μετακινείται από τα δελτία του Σαββατοκύριακου στο κεντρικό δελτίο τις καθημερινές.

Τη θέση της Εύ. Φραγκάκη θα αναλάβει με εσωτερική μετακίνηση η Νικόλ Ποφάντη, που από τα μεσημεριανά δελτία του Σαββατοκύριακου «ανεβαίνει» στο κεντρικό δελτίο των 19:00 κάθε Σάββατο και Κυριακή.

Για την κάλυψη της θέσης στα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου επιστρατεύεται μια δημοσιογράφος που αποχώρησε πριν από έναν χρόνο από τον Alpha, ενώ προηγουμένως παρουσίαζε εκπομπή στην ΕΡΤ.

Ο λόγος για την Αλεξάνδρα Καϋμένου, η οποία έπειτα από έναν χρόνο τηλεοπτικής απουσίας επιστρέφει στο Action 24 και, σύμφωνα με πληροφορίες, θα αναλάβει τα μεσημεριανά δελτία ειδήσεων του Σαββατοκύριακου.

Στο αντίστοιχο δελτίο τις καθημερινές παραμένει η Ιωάννα Βάσσου.

Όλες οι ειδήσεις

Γιώργος Λιάγκας: Τέλος στις 5 Ιουλίου – Τι συνέβη

Δημήτρης Καμπουράκης: Σε αυτό το κανάλι επιστρέφει

Έρωτας φυγάς: Αυτό θα είναι το τέλος Θύμιου και Άννας