Πώς διαμορφώνεται η πρωινή ζώνη σε STAR, OPEN, ΣΚΑΪ: Οι ιθύνοντες του STAR, έπειτα από αρκετή σκέψη, κατέληξαν στα πρόσωπα που θέλουν να παρουσιάσουν την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή «Breakfast@Star». Ο λόγος για την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου. Ζευγάρι στη ζωή, ζευγάρι και στην τηλεόραση. Από τη νέα τηλεοπτική σεζόν Θα υποδέχονται καθημερινά τους τηλεθεατές από το ανανεωμένο πλατό με την ίδια ακριβώς διάθεση που θα το έκαναν και στο σαλόνι του σπιτιού τους, με ζεστασιά, αγάπη, αμεσότητα, ειλικρίνεια, χαλαρότητα και αισιοδοξία. Η ομάδα της εκπομπής απαρτίζεται από πρόσωπα-έκπληξη. Συγκεκριμένα, τη Μαίρη Αργυριάδου, τη Λιλή Πυράκη, τον Σταύρο Βαρθαλίτη και την ηθοποιό Ελένη Καστάνη, ενώ πιστή στη Θέση της παραμένει η αστρολόγος Άση Μπήλιου ενημερώνοντας το τηλεοπτικό κοινό για τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας. Η πρεμιέρα της εκπομπής αναμένεται να γίνει στα μέσα Σεπτεμβρίου.

Πρωινή ζώνη: Τι θα γίνει σε ΣΚΑΪ και OPEN

ΣΚΑΪ: Έπειτα από εννέα χρόνια, η Φαίη Σκορδά αποφάσισε να ολοκληρώσει τη συνεργασία της με τον ΑΝΤΙ και να γυρίσει σελίδα στην επαγγελματική της ζωή. Αναμφισβήτητα, η μεταγραφή της συζητήθηκε όσο λίγες και από τη νέα χρονιά η παρουσιάστρια Θα μας λέει την πιο γλυκιά καλημέρα μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Η πρεμιέρα της εκπομπής Θα πραγματοποιηθεί στα μέσα Σεπτεμβρίου και θα προβάλλεται για δύο ώρες. Συγκεκριμένα, 10.00 με 12.00. Την αρχισυνταξία αναλαμβάνει η Ελεάννα Τρυφίδου, ενώ αυτές τις ημέρες στελεχώνεται και η ομάδα της εκπομπής.
OPEN: Η Μπέττυ Μαγγίρα κατάφερε να κερδίσει το στοίχημα με τους τηλεθεατές την περσινή χρονιά και για αυτόν τον λόγο ο σταθμός προχώρησε στην ανανέωση του συμβολαίου της. Έτσι, λοιπόν, από σήμερα Δευτέρα 29 Αυγούστου η παρουσιάστρια δίνει καθημερινά, στις 09.50, ραντεβού με το τηλεοπτικό κοινό μέσα από την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;». Στο πλευρό της Θα παραμείνει η ίδια ομάδα, ο Δημήτρης Μακαλιάς, ο Δημήτρης Σαράντος, η Αθηνά Αφαλίδου και η Μαρία Αντωνά, ενώ στην ομάδα προστίθεται και ο Παναγιώτης Χατζηδάκης.