Η Μπέττυ Μαγγίρα, πριν από περίπου έναν χρόνο, ανταποκρίθηκε Θετικά στην πρόταση του OPEN να αναλάβει την πρωινή ζώνη, παρουσιάζοντας την ψυχαγωγική εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;».

Μάλιστα, αν και κυκλοφορούσαν πολλά και διάφορα σενάρια για το τηλεοπτικό μέλλον της εκπομπής, λόγω των ποσοστών τηλεθέασης, οι υπεύθυνοι του σταθμού αποφάσισαν να δώσουν… Ψήφο εμπιστοσύνης στην πολυτάλαντη παρουσιάστρια και στην ομάδα της, δίνοντας το πράσινο φως και για του χρόνου. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού: «Το ΟΡΕΝ, με την ολοκλήρωση της εξαιρετrκής συνεργασίας με την Μπέττυ Μαγγίρα, προχώρησε στην ανανέωση τον συμβολαίου της παρουσιάστριας. Η συγκεκριμένη εξέλιξη επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο ότι το κανάλι και η Μπέττυ Μαγγίρα δεσμεύονται σε μία συνεργασία με προοπτική, έχοντας ως κοινό στόχο να ανοίγουν καθημερινά για τούς τηλεθεατές ένα παράθυρο στην αισιοδοξία και τη Θετική διάσταση της καθημερινότητας Η πολυτάλαντη Μπέττυ Μαγγίρα Θα συνεχίσει να δίνει ραντεβού καθημερινά στις 09.50 και τη νέα σεζόν από τον «αέρα» τον ΟΡΕΝ, με ένα μεγάλο, ζεστό χαμόγελο, κέφι και άπλετο Χιούμορ».

 

Η ανακοίνωση από το OPEN για τον Δημήτρη Καμπουράκη

Το ΟΡΕΝ με χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον καταξιωμένο δημοσιογράφο Δημήτρη Καμπουράκη.

Η μεγάλη δημοσιογραφική εμπειρία του, η επιτυχημένη διαχείριση των σημαντικών γεγονότων, η κοινωνική ευαισθησία και το ιδιαίτερο χιούμορ του, συνθέτουν μια ξεχωριστή ταυτότητα και προσφέρουν τις αναγκαίες εγγυήσεις.

Θα είναι από τους βασικούς συντελεστές της καθημερινής πρωϊνής ζώνης του Ανοικτού Καναλιού και θα δίνει δυναμικό παρών στις ειδήσεις και τις έκτακτες ενημερωτικές εκπομπές.

Ο Δημήτρης Καμπουράκης υπήρξε από τα κεντρικά τηλεοπτικά πρόσωπα του MEGA για περισσότερο από μια δεκαετία, ενώ τα τελευταία χρόνια είχε ιδιαίτερα αποδοτική συνεργασία με τον ΣΚΑΪ. Ξεκίνησε την τηλεοπτική του διαδρομή από τον ΑΝΤ1 και, παράλληλα, υπήρξε πολιτικός συντάκτης και αρθρογράφος σε εφημερίδες, περιοδικά και ιστοσελίδες.

Είναι συγγραφέας οκτώ βιβλίων. Τεσσάρων ιστορικών, τριών μυθιστορημάτων και ενός δοκιμίου.