Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου αποτελούν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια του φετινού καλοκαιριού. Ο λόγος είναι η πολυαναμενόμενη συνεργασία τους στο πρωινό του Star. Το ζευγάρι εξελίχθηκε επαγγελματικά σε ένα τηλεοπτικό δίδυμο το οποίο έδωσε τις εξετάσεις του κατά την προηγούμενη σεζόν στον τηλεοπτικό σταθμό Open. Φέτος, το κανάλι της Κηφισιάς τού εμπιστεύεται την πρωινή ζώνη του, καθώς στις αρχές της περασμένης εβδομάδας «έπεσαν» και επίσημα οι υπογραφές για την παρουσίαση της εκπομπής «Breakfast@star».

Παράλληλα με τις συζητήσεις με συνεργάτες και τα δοκιμαστικά που «τρέχουν», εκείνοι εκμεταλλεύονται τον ελεύθερο χρόνο τους κάνοντας δια κοπές μαζί με την κορούλα τους, Μελίτα. Το ζευγάρι έχει τόση αδυναμία στη μικρή, που περνά μαζί της πολύ χρόνο και δεν της χαλάει κανένα χατίρι. Πρόσφατα, οι τρεις τους βρέθηκαν στο Λουτράκι. Επίσης στα άμεσα σχέδιά τους είναι να βρεθούν στην Χαλκιδική όπου θα περάσουν το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών τους.

Η Ελένη Χατζίδου έχει εκεί ένα πολύ όμορφο εξοχικό όπου πάντα απολαμβάνει στιγμές προσωπικές με την οικογένειά της. Η Χαλκιδική είναι ένας τόπος που αγαπούν πολύ και κυρίως φιλικός για την κορούλα τους, κάθώς οι παραλίες της περιοχής είναι ιδανικές για μικρά παιδιά. Η επόμενη στάση του ζευγαριού θα είναι η Κύπρος, όπου οι δυο τους θα συνδυάσουν δουλειά και διακοπές καθώς η Ελένη Χατζίδου θα εμφανιστεί σε γνωστό φεστιβάλ της Μεγαλονήσου.
Με την επιστροφή τους το αγαπημένο ζευγάρι θα ξεκινήσει να σχεδιάζει τα γενέθλια της μικρής τους που θα πραγματοποιηθούν στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Είναι κάτι για το οποίο ανυπομονούν, αφού επιδιώκουν κάθε ανάμνηση της κορούλας τους να είναι μοναδική. Αν και δεν είναι στα άμεσα σχέδιά τους ένα ακόμη παιδί, δεν αποκλείουν αργότερα να χαρίσουν στη Μελίτα ένα αδελφάκι!