Μετά τη λήξη τηs συνεργασίάs τηs με τον ALPHA, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρήκε αμέσως νέα τηλεοπτική στέγη στον ΣΚΑΪ.

Το μοντέλο, που προσπαθεί να κάνει τα βήματά της στον χώρο της τηλεόρασης, Θα παρουσιάσει το αμφίβόλου ποιότηταs ερωτικό ριάλιτι του καναλιού «Love island». Μάλιστα το κανάλι στο σχετικό δελτίου Τύπου μεταξύ άλλων έγραψε: «0 ΣΚΑΪ φέρνει στις οθόνεs μα την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν, το πιο fun ριάλιτι γνωριμιών με παρουσιάστρια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Φρέσκο, νεανικό και ρομαντικό το “Love Island” θα μα συστήσει ξεχωριστέs προσωπικότητεs που Θα ταξιδέψουν στην εξωτική Τενερίφη, με μοναδικό στόχο να ζήσουν τον απόλυτο έρωτα και να κερδίσουν το μεγάλο έπαθλο, με φόντο ένα ειδυλλιακό περιβάλλον. Ποιος Θα καταφέρει να βρει τον έρωτα ανάμεσα στους συγκατοίκους του; Ποιος Θα τολμήσει να γίνει το… τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση και σε τι πειρασμούς Θα βάλει το τηλεοπτικό κοινό του συμμετέχοντες; 0 δρόμος για την αγάπη δεν είναι εύκολοs».

 

Love Island και τρεις νέες σειρές στον ΣΚΑΪ

Με μεικτό πρόγραμμα, που θα περιλαμβάνει  σειρές μυθοπλασίας και ριάλιτι χωρίς τις… ευλογίες του Ατζούν Ιλιτζαλί προχωρά ο ΣΚΑΪ στον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν. Το κανάλι του Φαλήρου σχεδιάζει να συνδυάσει όλα τα είδα ψυχαγωγίας σε ένα ποικίλο πρόγραμμα με σειρές ριάλιτι και τηλεπαιχνίδια, ενώ «ανοίγεται» σε νέες συνεργασίες με παραγωγούς λέγοντας «όχι» στο μονοπώλιο του Ατζούν.

Η πρόταση του Τούρκου παραγωγού να αναλάβει σχεδόν το σύνολο του ψυχαγωγικού προγράμματος η οποία έπεσε στo τραπέζι στις αρχές του έτους και λίγο μετά την έναρξη του Survivor, δεν προχώρησε και, όπως όλα δείχνουν, ο ΣΚΑΙ θα διατηρήσει μεν τη συνεργασία με τον Ατζούν, που άλλωστε ήδη υπογράφει την παραγωγή της νέας σειράς «Στοργή» αλλά όχι σε αποκλειστική βάση.

Ηδη σχεδιάζεται νέο ριάλιτι και μάλιστα σε εξωτικό προορισμό όπως και το Survivor το οποίο, όμως δεν θα φέρει τη σφραγίδα της ΑcυnΜedia.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ΣΚΑΪ εξετάζει σοβαρά για την προσεχή σεζόν να βγάλει στον αέρα το «Love Island», το οποίο θα γυριστεί στις Κανάριες Νήσους και θα παρουσιάζει η Ηλιάνα.

Πρόκειται για ριάλιτι που συνδυάζει τον εξωτικό αέρα» του Survrvor με στοιχεία dating.

Οι διαγωνιζόμενοι ζουν απομονωμένοι από τον έξω κόσμο σε μια βίλα, ενώ καλούνται να διαλέξουν τον παίκτη που θα αποτελέσει το ζευγάρι τους την πρώτη ημέρα.

Όποιος παραμένει single μετά το ζευγάρωμα των παικτών, αποχωρεί απο το παιχνίδι, ενώ τα ζευγάρια που έχουν σχηματιστεί αντιμετωπίζουν διάφορες δοκιμασίες φυσικής αντοχής και πνευματικής  δύναμης γιο να κερδίσουν έπαθλα και να παραμείνουν στο παιχνίδι. Το Love island έπεσε για πρώτα φορά στο τραπέζι rου ΣΚΑΪ πριν από έναν χρόνο, αλλά τώρα επανέρχεται δυναμικά με στόχο να βγει μέσα στην προσεχή σεζόν. Οι συζητήσεις του ΣΚΑΪ γίνονται με την εταιρεία Silver line media που έχει τα δικαιώματα του Love Island και θα υπογράφει παράλληλα του χρόνου το Asia Express. στο Stαr.

Αν πάρει το πράσινο φως, το εξωτικό ριάλιτι θα καλύψει το κενά που αφήνει στην prime time του ΣΚΑΪ το Βig Βrother.