Ποια ημέρα θα διαλέξει το MEGA για τη μετάδοση του «Maestro» το οποίο αποτελεί αδιαμφισβήτητα και το πιο δυνατό χαρτί του καναλιού; Η πολυαναμενόμενη νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη αποτελεί ίσως το πιο δυνατό asset για το κανάλι της Συγγρού και ταυτόχρονα ένα μεγάλο στοίχημα για τα στελέχη του MEGA που αναζητούν την καταλληλότερη θέση μάχης για να λανσάρουν τη σειρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες επικρατέστερη ημέρα μετάδοσης του Maestro είναι η Παρασκευή. Στόχος του MEGA είναι να χτίσει ένα ισχυρό μπλοκ σειρών στην prime time της Παρασκευής προγραμματίζοντας στις 21:00 τη «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» των Μιχάλη Ρέππα-Θανάση Παπαθανασίου, οι οποίοι σημειωτέο είχαν το ίδιο slot και πέρυσι με τους «Συμπέθερους από τα Τίρανα» και μετά να έρχεται η ώρα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Η δεύτερη εναλλακτική που εξετάστηκε για την ημέρα μετάδοσης είναι η Κυριακή με το σκεπτικό ότι η σειρά που περιλαμβάνει εννέα επεισόδια θα έχει χαρακτήρα ειδικού event, ωστόσο για την ώρα προκρίνεται η Παρασκευή.

Maestro: Η υπόθεση της σειράς του MEGA

Ο Ορέστης ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας, προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα φεστιβάλ μουσικής. Εκεί θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, αλλά και μπλεγμένοι σε μία ακραία ερωτική ιστορια που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα, τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει. Στη σειρά θα δούμε τις ιστορίες οκτώ διαφορετικών ανθρώπων της κοινωνίας αυτής, ενώ παράλληλα θίγονται και πολλά θέματα. Ο άξονας θα είναι οι ερωτικές ιστορίες παράλληλα όμως  θα γίνει αναφορά σε σημαντικά θέματα που απασχολούν γενικότερα την κοινωνία μας, όπως η ενδοοικογενειακή βία και η ομοφοβία. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, δίπλα στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, Θα είναι οι: Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη και Γιώργος Μπινιάρης. Τα γυρίσματα του πρώτου κύκλου της σειράς, που αποτελείται από εννέα επεισόδια, έχουν ήδη ολοκληρωθεί και στο τέλος του καλοκαιριού αναμένεται να ξεκινήσουν τα γυρίσματα του δεύτερου. Κι αυτό γιατί λόγω της τουριστικής σεζόν ήταν αδύνατο να πραγματοποιηθούν αυτό το διάστημα.