Μαίρη Μαίρη Μαίρη: Δείτε το ξεκαρδιστικό τρέιλερ της σειράς! Ποια είναι η Μαίρη… επί 3; Η νέα σειρά των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου θα έχει το ρόλο βαρέως πυροβολικού στο νέο πρόγραμμα του MEGA και ήδη ξεκίνησε γυρίσματα με τρεις πρωταγωνίστριες… μάλαμα!
Η μία Μαίρη φέρνει την άλλη και οι τρεις γίνονται μια ξεκαρδιστική κωμωδία με την υπογραφή των δύο μετρ του είδους. Μετά την επιτυχία των «Συμπέθερων απ τα Τίρανα», οι Μιχάλης Ρέππας και Θανάσης Παπαθανασίου συνεχίζουν το κωμικό τους σερί και επιστρέφουν στο MEGA με μια ολοκαίνουρια σειρά. Πρωταγωνίστριες τρεις γυναίκες, η Μαίρη, η Μαίρη και η Μαίρη. Τις υποδύονται η Βάσω Λασκαράκη, η Κατερίνα Ζαρίφη και η Νίκη Λάμη, που η καθεμιά τους έχει τη δική της ζωή, τους δικούς της ανθρώπους γύρω της και τη δική της κοσμοθεωρία. Και πάνω σε αυτό τον καβγά, η καθεμιά ζει τις δικές της ιστορίες καθημερινής τρέλας, με απολαυστικές παρεξηγήσεις και ατάκες που στα χέρια των δύο σεναριογράφων Θα γίνουν viral.. Πριν από λίγες ημέρες, οι τρεις ηθοποιοί και όσοι τις περιβάλλουν ξεκίνησαν γυρίσματα μέσα σε κλίμα… άκρως κωμικό. Το ραντεβού τούς περιλάμβανε όλους, καθώς το καστ αυτής της Θεότρελης ιστορίας είναι… μακρύ.

Πέρα, δηλαδή, από τις πρωταγωνίστριες, στις οθόνες μας θα δούμε επίσης τους Σπύρο Πούλη, Κωνσταντίνο Γαβαλά, Αντιγόνη Νάκα, Σύλβια Δεληκούρα, Βάσω Γουλιελμάκη, Μαίρη Σταυρακέλλη και Πηνελόπη Πιτσούλη. Παράλληλα, καθώς Θα προχωρούν τα επεισόδια, θα απολαύσουμε σε ρόλους-έκπληξη τους Γιάννη Τσιμιτσέλη, Μαρία Καβογιάννη, Κρατερό Κατσούλη, Φωτεινή Ντεμίρη, Δήμητρα Στογιάννη, Πάρη Θωμόπουλο, Αντώνη Κρόμπα, Σπύρο Μπιμπίλα, Σοφία Βογιατζάκη, Μιχάλη Ρέππα κ.ά. “Ολοι αυτοί μπαινοβγαίνουν στις ζωές των τριών πρωταγωνιστριών και κάνουν τα πράγματα άλλοτε λίγο πιο εύκολα, άλλοτε λίγο πιο δύσκολα και άλλοτε ανυπόφορα!

Δείτε το τρέιλερ της σειράς!