Το άκρως επιτυχημένο συγγραφικό δίδυμο Ρέππαs-Παπαθανασίου, ύστερα από τη φετινή μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν οι «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα», θα επιστρέψουν τη νέα σεζόν στο MEGA με την ολοκαίνουρια σειρά «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» κι έχουν βρει ήδη τιs πρωταγωνίστριές τους.

Δεν είναι μία. δεν είναι δύο, αλλά τρειs κι έχουν όλες το ίδιο όνομα. Είναι οι νέες ηρωίδες τηs νέας κωμικής σειράς που ετοιμάζουν πυρετωδώς για το Μεγάλο Κανάλι οι Ρέππαs-Παπαθανασίου. Αν και πολλά ήταν το ονόματα που ακούστηκαν για το ποιες ηθοποιοί Θα γίνουν οι μούσες των συγγραφέων, τελικά ο κύβος ερρίφθη. Ποιες θα είναι λοιπόν οι τρειs πρωταγωνίστριες που Θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μαs από την επόμενη τηλεοπτική χρονιά; Πρόκειται για τιs Μαίρη Σταυρακέλη, Βάσω Λασκαράκη και Κατερίνα Ζαρίφη. Ομως τα ονόματα-έκπληξη δεν σταματούν εδώ καθώς στο νέο πρόγραμμα Θα πρωταγωνιστούν ακόμπ η Πηνελόπη Πιτσούλη, η Νίκη Λάμη, ο Σπύρος Πούλης, η Βάσω Γουλιελμάκη και ο Κωνσταντίνος Γαβαλάs. Μάλιστα η εταιρεία παταγωγής πρόσφατα ολοκλήρωσε τις οντισιόν για τους δεύτερους ρολουs. Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει απο τιs 23 Μαΐου. Ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανασης Παπαθανασίου γράφουν και σκηνοθετούν τα πρώτα δέκα επεισόδια της σειράs που Θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα, ενώ τα επόμενα Θα έχουν την υπογραφή άλλων δημιουργών, αφού οι ίδιοι Θα ετοιμάσουν το επόμενο σίριαλ που έχουν στα σκαριά.

Ρέππαs-Παπαθανασίου: Η υπόθεση της σειράς

Τρεις γυναίκες με το ίδιο όνομα, που δεν έχει καμία σχέση η μια με την άλλη, με εντελώs διαφορετικό Χαρακτήρα και βιώματα, μπαίνουν στο επίκεντρο της ιστορίας. Οι πρώτες πλπροφορίες για το σενάριο Θέλουν την πρώτη Μαίρη, την οποία θα υποδυθεί η Κατερίνα Ζαρίφη, να ζει στο Αιγάλεω. Είναι παντρεμένη κι έχει πεθερά την Πηνελόπη Πιτσούλη. Στήριγμά τηs είναι η καλύτερή της φίλη, η Βάσω Γουλιελμάκη, στην οποία λέει τον πόνο και τον καημό της. Η δεύτερη Μαίρη, η Βάσω Λασκαράκη, ζει στη Φιλοθέη και ούτε ξέρει πού πέφτουν τα δυτικά προάστια αφού οι κύκλοι που κινείται είναι εντελώs διαφορετικοί. Σύζυγός της είναι ο Κωνσταντίνος Γαβαλάs που φέτος παρακολουθήσαμε στην κωμική σειρά τηs ΕΡΤ «Χαιρέτα μαs τον Πλάτανο». Η τρίτη, η Μαίρη Σταυρακέλη, είναι η κουλτουριάρα τηs παρέας και ζει επίσης στον κόσμο τηs.