Από το Love Island κρέμεται ο ΣΚΑΪ για να διασώσει την prime time. Στόχος του σταθμού είναι το ριάλιτι με παρουσιάστρια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να σταθεροποιηθεί έστω και οριακά σε διψήφια ποσοστά.

Επιπλέον εξετάζεται το ενδεχόμενο μετά τα μεσάνυχτα το περιεχόμενο να γίνει λίγο πιο «πιπεράτο» μήπως έτσι καταφέρουν να δουν εκεί στο κανάλι του Φαλήρου καμία χαρά.

Το κανάλι πλέον φαίνεται πως στρέφεται σε άλλους τρόπους για να ανεβάσει λίγο τα νούμερα και να κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού καθώς η Κλαούντια Πένκα με το «θανατηφόρο» κορμί της, αλλά και όλοι οι άκρως εμφανίσιμοι διαγωνιζόμενοι δε φαίνεται πως αρκούν.

Στο προηγούμενο επεισόδιο λοιπόν είδαμε τα πρώτα ακατάλληλα πλάνα με τον Κόρκα και την Ιωάννα να γίνονται… ένα σώμα μπροστά στις κάμερες!

Οι δυο τους κοιμήθηκαν μαζί το βράδυ και το ξημέρωμα τους βρήκε αγκαλιά. Το ερωτευμένο ζευγάρι κέντρισε το ενδιαφέρον και των άλλων διαγωνιζόμενων με τον Αργύρη και τον Βασίλη να σχολιάζουν. Ο Αργύρης φαίνεται πως ζήλεψε την κατάσταση λέγοντας ότι θα έπρεπε να είναι και αυτός μαζί με τη Μαρία. Από την άλλη ο Βασίλης έστειλε τα καρφιά του τονίζοντας πως είναι έτσι οι δυο τους κάθε πρωί και βράδυ.

Όσο για την ίδια την Ιωάννα, αυτή δήλωσε ότι περνάει πολύ όμορφα με τον Γιώργο. «Ήμασταν όλο το βράδυ αγκαλίτσα. Ήταν πολύ ωραίο βράδυ.» σημείωσε λέγοντας πως πλέον κοιμάται καλύτερα στην αγκαλιά του.

Love Island: Αυτός είναι ο Παναγιώτης

Όλες οι ειδήσεις

Μαύρο Ρόδο: Αυτή είναι η κούκλα σύντροφος του Μιχάηλ Ταμπακάκη που παίζει στο Σασμό

Πετρέλαιο θέρμανσης: Στα ύψη η τιμή διάθεσης από την Παρασκευή – Ποιες θα είναι οι τιμές ανά λίτρο

Γλυκάνισος: Σταματά η προβολή του για να ξαναβγεί το καλοκαίρι – Τι σκέφτονται στον ΣΚΑΙ