Ο Οκτώβρης μετρά μόλις τρεις μέρες αλλά η Κλαούντια Πένκα, η παίκτρια του Love Island στον ΣΚΑΪ, καταφέρνει να ανεβάζει τις θερμοκρασίες σε επίπεδο Αυγούστου!
Η 24χρονη με καταγωγή από τέσσερις χώρες έχει ήδη κάνει εντύπωση με τα προσόντά της στο ριάλιτι παιχνίδι.

Όπως έχει πει η ίδια τα τελευταία χρόνια ζει στο Ντουμπάι όμως τώρα ήρθε η ώρα να αναζητήσει έναν νέο έρωτα στη ζωή της μιας και ο προηγούμενος δεν ανήκε στις συμπάθειες της μητέρας της.

Η πανέμορφη κοπέλα που ασχολείται με τα… μεσιτικά, έχει δηλώσει πως θα ήθελε στο πλευρό της έναν σύντροφο σαν τον… μπαμπά της! Ψηλό, γλυκομίλητο, να του αρέσουν τα ταξίδια, να μαγειρεύει και να πλένει τα ρούχα του σωστά και φυσικά να αρέσει στη μαμά της που μάλλον πρέπει να είναι λίγο δύσκολη αν κρίνουμε ότι τον έναν τον έφαγε κιόλας!
Το μελαχρινό λιοντάρι (σε ζώδιο) έχει δηλώσει ότι όποιον διάσημο ήθελε, τον «είχε» και αυτό βέβαια είναι μία μεγάλη επιτυχία της ζωής της όπως το περιγράφει. Επιπλέον θέλει να αλλάζει τον «αέρα της» ενώ αυτό που την ενοχλεί και το έχει μέσα της, είναι γιατί δεν αρέσει σε κανέναν… Έλληνα (μάλλον στις μαμάδες τους δεν θα αρέσει αλλά εκεί που είναι ας μην την ταράξουμε).

Καλή τύχη στο Love Island για την Κλαούντια Πένκα που κάτι μας λέει ότι θα την έχει.

Love Island: Εικόνες από το Instagram

 

Όλες οι ειδήσεις

Survivor: Αυτό έταξε ο Ατζούν στο Ντάνο για να ξαναμπεί στο παιχνίδι

«Σφαλιάρα» για τον Ερντογάν: Όσοι Τούρκοι έρχονται στην Ελλάδα δεν συμφωνούν με όσα κάνει

Η κυβέρνηση ετοιμάζεται να καταστρέψει τις σειρές μυθοπλασίας στην ΕΡΤ – Το παρασκήνιο