Σε «αναμμένα» κάρβουνα κάθονται στον ΣΚΑΪ λόγω των χαμηλών επιδόσεων που κάνουν τα νέα προγράμματά του στην τηλεθέαση. Ένα από αυτά είναι ο Γλυκάνισος.

Τις τελευταίες ημέρες το κανάλι του Φαλήρου αλλάζει τις ημέρες μετάδοσης των σειρών, προσπαθώντας να αλλάξει την κατάσταση που δεν είναι καθόλου ικανοποιητική.

Ουσιαστικά αυτό που πετυχαίνει όμως είναι να μπερδέψει το κοινό και ταυτόχρονα να μειώσει την αξία των ίδιων του τον τηλεοπτικών προϊόντων.

Ο Γλυκάνισος που ξεκίνησε με υψηλές αξιώσεις για τέσσερα επεισόδια την εβδομάδα (από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00) μεταφέρθηκε στην πορεία κάθε Παρασκευή και Σάββατο και πλέον μεταδίδεται μόνο το Σάββατο με διπλό επεισόδιο.

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΣΚΑΪ σκέφτεται να να βάλει πρόωρο τέλος σε κάποιες σειρές, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και ο Γλυκάνισος.

Με βάσει τα συμβόλαια που υπάρχουν το κανάλι έχει δεσμευτεί για μίνιμουμ 80 επεισόδια στο σήριαλ. Ετσι εξετάζει το ενδεχόμενο να διακόψει τη μετάδοσή του, συνεχίζοντας όμως τα γυρίσματα και να προβάλλει τα επεισόδια που θα μαζευτούν μελλοντικά. Πιθανώς το καλοκαίρι, όταν δεν υπάρχει φρέσκο πρόγραμμα.

Αυτό θα συμβεί αν αν η τηλεθέαση παραμείνει σε μονοψήφια νούμερα, κάτω του 5%, οπότε αναμένουμε εξελίξεις προσεχώς…

Όλες οι ειδήσεις

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: Η Πολυξένη ξεσπά απέναντι στην Όλγα

Νίκη Λυμπεράκη: Η αλήθεια για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε

Αυτή η νύχτα μένει: Η υπόθεση από τα πρώτα επεισόδια της νέας σειράς του ALPHA