Μπορεί ο ΣΚΑΪ να στήριξε και με το παραπάνω το εν λογω concept όμως τόσο το Love Island όσο και η παρουσιάστριά του, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, φαίνεται να μην το έχουν και όσο περνάει ο καιρός, τόσο περισσότερο να… κατρακυλούν στους πίνακες της τηλεθέασης.

Αν και το κανάλι του Φαλήρου δεν «τσιγκουνεύτηκε» στην προώθηση του προϊόντός του και έδωσε ένα δυνατό πουσάρισμα τόσο στο κομμάτι της outdoor διαφήμισης όσο και στα συνεχόμενα τηλεοπτικά σποτ, φαίνεται ότι τσάμπα ο κόπος όταν το εν λόγω ριάλιτι είναι απλά μία… φούσκα.

Και μπορεί η λέξη «τζίφος» να χαρακτηρίζει την κιτρινιά του εν λόγω «ερωτικού» concept, όμως το κανάλι δε μοιάζει να πτοείται αφού δεν είναι η πρώτη φορά που ένα ριάλιτι απλά δεν ταιριάζει στην ελληνική ιδιοσυγκρασία. Άλλωστε παραδείγματα υπάρχουν πολλά. Το Big Brother για παράδειγμα του ίδιου καναλιού αλλά και το Bachelor είναι ριάλιτι που απλά δεν τράβηξαν στην ελληνική αγορά γιατί ο έλληνας τηλεθεατής προφανώς και δεν καλύπτεται από τέτοιου είδους εκπομπές.

Αυτή όμως που στην πραγματικά είναι η «λαβωμένη» της υπόθεσης είναι η παρουσιάστρια, Ηλιάνα Παπαγεωργίου που ακόμα δεν έχουμε καταλάβει πως (κατα)δέχτηκε να βρεθεί στο εν λόγω ριάλιτι και μαζί να πάρει και το βάρος της αποτυχίας. Γιατί μία εκπομπή φυσικά όταν αποτυγχάνει είναι ευθύνη πολλών παραγόντων, αλλά για το κοινό ένας μόνο μένει στη μνήμη του ως ο υπεύθυνος γιατί πολύ απλά αυτόν βλέπει. Τον παρουσιαστή. Κακά τα ψέματα, στον ΣΚΑΪ θα ξαναπάει ο τηλεθεατής. Την Παπαγεωργίου όμως δύσκολα θα την «καταπιεί».

Το πρώην μοντέλο, που είχε όλα τα εχέγγυα για να είναι μία λαμπρή παρουσιάστρια, βρέθηκε σε μία εκπομπή «σκουπίδι» κάτι που και ο ίδιος ο κόσμος μέσω του twitter ομολογεί ξεκάθαρα!

Προφανώς και ήταν μία λάθος επιλογή που θα της στοιχίσει αφού εκείνη θα βιώσει στο «πετσί» της τη φθορά του και θα αναλάβει αναπόφευκτα και το βάρος της ευθύνης του.

Και μπορεί τα λεφτά να ήταν πολλά, και να είχε πάνω της όλη την παρουσίαση (κάτι που έχει ξαναδοκιμάσει και δεν της βγήκε) αλλά και τα λεφτά τελειώνουν και η λάμψη φεύγει.

Φυσικά και υπάρχουν ρήτρες που δύσκολα θα την αφήσουν να αποχωρήσει αλλά ας ελπίσουμε σε ένα σύντομο «κόψιμο» της παραγωγής και απορρόφηση τής παρουσιάστριας κάπου αλλού πριν χάσει οριστικά αυτό για το οποίο την είχαμε συμπαθήσει και δεν ήταν άλλο από τη σπιρτάδα της.

 Love Island: Το αποψινό τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Love Island: Αυτό είναι το (ποινικά) κολάσιμο Instagram της Κλαούντια Πένκα!

Καιρός – Αρναούτογλου: ΠΤΩΣΗ στη θερμοκρασία! – Οι Βοριάδες που αλλάζουν το σκηνικό – Που θα φτάσει ο υδράργυρος!

Όλοι μαζί και ο Μάνεσης μόνος του: Τα κόλπα που δεν έπιασαν και οι καταγγελίες κατόπιν εορτής-Ποιος φοβάται την AGB;