Οχι δεν πρόκειται για σενάριο, έστω κι αν αμφότεροι παίζουν σε δύο από τις κορυφαίες σειρές μυθοπλασίας της φετινής τηλεοπτικός σεζόν. Ο λόγος για τον Μιχαήλ Ταμπακάκη που παίζει στο «Μαύρο Ρόδο» του Mega Channel και την Σάντυ Χατζηιωάννου που τη βλέπουμε στον «Σασμό» του ALPHA.

Τα βέλη του έρωτα «χτύπησαν» κεραυνοβόλα την καρδιά των δύο νεαρών πρωταγωνιστών και είναι μαζί στην ζωή! Σύμφωνα με πληροφορίες Ταμπακάκης και Χατζηιωάννου, γνωρίστηκαν μέσω κοινής παρέας και δεν άργησαν να καταλάβουν ότι θέλουν να γίνουν ζευγάρι.

Μάλιστα το φετινός καλοκαίρι τα δύο ταλαντούχα παιδιά έκαναν διακοπές μαζί και συγκεκριμένα στη νησί της Τήνου. Εκεί είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν καλύτερα, αλλά και να καταλάβουν ότι μαζί περνούν καλά, πολύ καλά!

Θυμίζουμε ότι η Σάντυ είχε σχέση πέντε ετών με τον Θοδωρή Θεοτόκη ο οποίος ανήκε σε χώρο εκτός των καλλιτεχνικών. Για την ακρίβεια εργάζεται ως σύμβουλος σταδιοδρομίας και εισηγητής σε εκδηλώσεις επαγγελματικού προσανατολισμού.

Από την δική του πλευρά ο Ταμπακάκης έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να εντυπωσιάσει το γυναικείο κοινό και να γίνει από τους αγαπημένους του. Με τη νέα αγαπημένη του, Σάντυ Χατζηιωάννου τους ενώνουν πολλά και κοινά ενδιαφέροντα.

To όμορφο ζευγάρικάνει στενή παρέα με τη Δανάη Παππά και τον Λάμπρο Λάζαρη, καθώς και με την Ευγενία Σαμαρά και τον σύντροφό της Γιάννη Ποιμενίδη.

Παρά τα πολύωρα γυρίσματα που έχουν και οι δύο ηθοποιοί Μιχάηλ και Σάντυ μοιράζονται όσο περισσότερο χρόνο μπορούν. Αντλούν ενέργεια και χαρά από τον έρωτά τους και απολαμβάνουν τη σχέση του που όλα δείχνουν θα έχει αρκετό μέλλον.

Κόβουν την Μαρία Μπακοδήμου από τη βραδινή ζώνη!

Τέλος πασίγνωστος δημοσιογράφος από τον ALPHA

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Νεκρή η Ράινα – Δολοφονία που ανατρέπει τα πάντα!